19-metės kultūristės raumenų pavydėtų daugelis vaikinų

19-metė Georgina McConnell – tikrai ne ta paauglė, kuri alpsta dėl „Victoria's Secret“ angelų figūrų ir „One Direction“ berniukų. Užuot tai dariusi, ji 5 kartus per savaitę treniruojasi, 6 kartus per dieną valgo ir kelia tokius svorius, kokius daugelis vyrų vargu ar įveiktų. Griežtas režimas, subalansuota mityba ir neįtikėtina raumenų apkrova – taip beveik 70 kilogramų sverianti mergina ruošiasi Jungtinėje Karalystėje vyksiančiam kultūrizmo čempionatui.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 29, 2013, 2:44 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 4:24 PM

Georginos atsidavimas sportui atsiperka su kaupu – šią vasarą namo ji parsivežė Jungtinės Karalystės kultūrizmo federacijos aukso medalį.

„Aš tiesiog dievinu viską, kas susiję su kūno rengyba. Kultūrizmas – mano gyvenimas. Mano tėvai nuolat stengiasi palaikyti tinkamą kūno svorį, tad jau nuo mažumės namuose rasdavau įvairių svorių, svarelių. Būdama 17 m. nusprendžiau rimtai pasinerti į kultūrizmą, nepaisant to, kad jau tuomet buvau ganėtinai raumeninga. Žinojau, kad tai neįprasta veikla mano amžiaus merginai – dauguma bendraamžių norėjo būti lieknos, o aš norėjau būti masyvi, raumeninga“, – teigia 19-metė.

G.McConnell prisipažįsta, kad raumeningas jos kūnas patinka toli gražu ne visiems.

„Mano tėvai ir draugai labai manimi didžiuojasi, o ir aš pati manau, kad atrodau puikiai. Tačiau mano brolis turi kitokią nuomonę – jis tiesiog nesupranta, kokia yra kultūrizmo nauda ir kam aš tuo užsiimu. Šiuo metu neturiu antrosios pusės, tačiau nemanau, kad mano hobis vaikinus atstumia. Taip, yra vaikinų, kuriuos mano raumenys baugina, tačiau kitiems jie patinka“, – teigia mergina.

G.McConnell, kuri čempionatuose drąsiai demonstruoja savo tvirtą kūną, paprastomis dienomis stengiasi apsivilkti kuo daugiau rūbų, kurie neišryškintų jos kūno linkių.

„Nepaisant to, kad kultūrizmas suteikė man daugiau pasitikėjimo savimi, aš stengiuosi „paslėpti“ savo raumenis po drabužiais. Ne todėl, kad man gėda, bet dėl to, kad žmonės nepaliaujamai spokso. Kai kurie giria, tačiau dažnai girdžiu, kaip žmonės mane apkalbinėja“, – sako G.McConnell.

Pasiruošimas varžyboms įspraudžia merginos valgiaraštį į rėmus. Georgina kasdien valgo tą patį: ryžius, kalakutieną ir kiaušinius – net šešis kartus per dieną, be jokių nuklydimų.

Užsispyrusi atletė svajoja apie tai, kaip kada nors taps Tarptautinės kultūrizmo federacijos nare.

„Labai mėgstu varžytis ir tikiuosi, kad kada nors tapsiu savo srities profesionale. Džiaugiuosi, kad sportas man suteikė galimybę susipažinti su kitais kultūristais, jie man padeda žengti pirmyn ir susitelkti į galutinį tikslą“, – teigia jaunoji kultūristė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.