17-metė rusė barbės veidu siekia tapti profesionalia kultūriste

Julia Viktorovna Vins, virtualioje kultūrizmu užsiimančių žmonių bendruomenėje žinoma kaip Yulia Vins, – 17 metų rusė, turinti angeliškus veido bruožus ir išties pavydėtinus kūno raumenis.

Yulia Vins.<br>"Facebook" nuotr.
Yulia Vins.<br>"Facebook" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 2, 2013, 1:16 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 2:52 PM

Visame pasaulyje dėl savo išskirtinės išvaizdos ir įspūdingų panašumų į barbę jau išgarsėjo Valeria Lukjanova, Anastasia Špagina, Andželika Kenova. O štai dabar jų gretas papildė ir Julia Viktorovna Vins. Šioji mergelė – tikrai ne iš kelmo spirta. Yulia gali pasigirti ne tik barbiška išvaizda, tačiau ir itin tvirtu kūnu – masyvių rankų ir kojų jos raumenų galėtų pavydėti daugelis vyrų.

Viename interviu Yulia teigė, kad sportuoti ji pradėjo norėdama tapti stipresnė ir įgyti daugiau pasitikėjimo savimi, tačiau tuo metu dar nepuoselėjo vilčių tapti profesionalia kultūriste. Pirmaisiais sporto salėje praleistais metais Yulia treniruodavosi savo nuožiūra, tačiau galų gale nusprendė, kad jai reikalinga profesionalo pagalba.

Ji treniruodavosi mokyklos sporto salėje, o vienintelis ten dirbęs treneris specializavosi kultūrizmo srityje, tad Yuliai neliko nieko kito, kaip tik vadovautis sunkiaatlečio nurodymais. Yuliai prireikė vos metų, kad harmoningai išvystytų savo kūną ir pasiektų neįtikėtinų rezultatų. Šiuo metu ji ruošiasi rugsėjį vyksiančioms pirmosioms savo kultūrizmo varžyboms.

Nepaisant to, kad Yulia turi visą būrį gerbėjų, mergina prisipažįsta, kad daug žmonių jos pomėgio nesupranta ir įtikinėja merginą, kad ši tik naikina savo kūną. Pastaruoju metu ji tokius komentarus praleidžia pro ausis. Yulia prisipažįsta tiesiog negalinti pakęsti, kai žmonės bando įpiršti jai savo nuomonę. „Visuomet bus žmonių, kurie gerbs mano pasirinkimą ar bent jau adekvačiai paaiškins, kodėl tam nepritaria. Tačiau tie, kurie trukdys man siekti savo svajonės, nieko nepeš“, – teigia Yulia. Laimei, merginą palaiko artimiausi jos draugai, keli jų net prisijungė prie merginos sporto salėje ir dabar seka jos pėdomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.