Dirbti manekene J.Muralytę įkvėpė jos pusseserės E.Vilkevičiūtės sėkmė

Dizainerių graibstoma, mados kanalo „Fashion TV” gražiausia lietuve pasaulyje pavadinta Edita Vilkevičiūtė (24 m.) įkvėpė ne vieną merginą. Tarp jų – ir Editos giminaitė, antrosios eilės pusseserė Justina Muralytė (19 m.).

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-09-03 22:38, atnaujinta 2018-03-01 14:11

Garsią manekenę E.Vilkevičiūtę praėjusią savaitę mados kanalas „Fashion TV” išrinko savaitės modeliu. Ji pristatoma kaip gražiausia lietuvė pasaulyje.

Ne kartą papuošusi įtakingiausių ir garsiausių mados žurnalų viršelius, nusifotografavusi garsiausių prekės ženklų reklamose Edita toliau garsina savo tėvynę.

Jos karjerą stebi ir giminaitės sėkme džiaugiasi ne tik artimiausi šeimos nariai, bet ir antrosios eilės pusseserė iš tėvo pusės.

„Man visada labai smagu, kai matau, kaip puikiai sekasi Editai. Visas naujienas man pasako seneliai – jie domisi Editos veikla”, – „Stiliui” sakė vilnietė Justina.

J.Muralytė pažįsta modelių darbą – dvejus metus ji pati buvo agentūros „Supermodels” auklėtinė, keliavo po pasaulį ir dirbo manekene.

Šiuo metu modelio karjerą dėl politikos mokslų Vilniaus universitete sustabdžiusi Justina prieš kelerius metus iš garsios giminaitės gavo ne vieną naudingą patarimą, kaip elgtis modelių pasaulyje.

Editos sėkmės įkvėpta Justina ir atėjo į modelių pasaulį. Vos tik pradėjusi dirbti ji sulaukė supermodelio pagalbos: Edita giminaitei patarė, kur geriau nekišti nosies, o kur jai turėtų pasisekti, kaip pasirengti kelionėms ir prisistatyti per atrankas.

„Esu pusseserei labai dėkinga už įkvėpimą ir rūpinimąsi”, – patikino Justina. Ji neatmeta galimybės, kad baigusi studijas vėl tęs modelio karjerą.

Editos sėkmės raktas – tobulumas

Modelių agentūros „Modilina” įkūrėja Jolanta Sadauskienė džiaugiasi kiekviena Editos pergale. Ir nors supermodelis – ne jos auklėtinė, Jolanta stebi lietuvės sėkmės kelią ir kitoms merginoms siūlo sekti Editos pavyzdžiu.

„Edita – tobula. Ji verta visko, ką yra pasiekusi. Kartais būna tobulesnių už tobulas – ši lietuvė yra būtent tokia. Kai kurie kalba, kad supermodeliai – arogantiški ir pasipūtę, tačiau taip nėra. Edita taip išmano bendravimo meną, kad galėtų būti diplomatė.

Svarbu ne tik grožis, bet visuma – energija, žavesys, žibančios akys”, – kalbėjo J.Sadauskienė.

Vienoje Lietuvos agentūrų karjerą praeityje pradėjusi E.Vilkevičiūtė išpopuliarėjo tada, kai ją pradėjo globoti prancūzų agentūra „Viva Paris”.

J.Sadauskienė įsitikinusi, kad čia buvo svarbiau prancūzų ryšiai, geresnis pasaulinės rinkos išmanymas.

„Kelyje į modelių pasaulio aukštumas reikalingas geras generolas. Editos pradžia buvo senokai, o šiandien, tikiuosi, tokių generolų jau yra ir Lietuvoje”, – kalbėjo modelių agentūros vadovė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.