K.Rimdžius pristato elegancija ir moteriškumu alsuojančią rudens kolekciją

Jau trečiąjį kartą kolekciją moterims pristatantis stilistas Kęstas Rimdžius džiaugiasi sėkmingai pabaigęs dar vieną kūrybos etapą. Miesto moteriai kuriantis vyras pasakoja, kad tendencijos šį rudenį į parduotuvių lentynas vėl atvedė moteriškumą.

Naujausi K.Rimdžiaus kolekcijos modeliai.
Naujausi K.Rimdžiaus kolekcijos modeliai.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-09-03 15:11, atnaujinta 2018-03-01 14:22

„Trečioji kolekcija, kurioje pristatau sezono tendencijas, man yra labai ypatinga. Pasaulio podiumai vėl alsuoja moteriškumu, elegancija, klasikiniais siluetais ir prabangiais audiniais, o tai yra artima mano kūrybai. Įkvėpimas, kuris ateina savaime“, – kalbėjo stilistas K.Rimdžius.

Šio sezono kolekcija išsiskiria modelių gausa – bus pristatyti net 24 skirtingi „ready to wear“ drabužiai, kuriuose dominuoja tamsūs žemės spalvų tonai, pilkos spalvos atspalviai, baklažano ir mėlyno dūmo spalvos. Stilistas džiaugiasi, kad pavyko atsigabenti labai aukštos kokybės audinių iš Italijos, ir pabrėžia, kad šioje kolekcijoje bus galima rasti tikrai netikėtų faktūrų.

„Šaltuoju sezonu labai svarbu turėti šildančių drabužių, todėl rinkomės itin natūralius audinius, pritaikytus lietuviškiems orams. Labai džiaugiuosi, kad kolekcijoje bus galima rasti vilnos, kašmyro, šilko, kurie stebina ne tik savo kokybe, bet yra neįtikėtinai šilti ir švelnūs kūnui. Bene svarbiausia kolekcijos dalis – gaminiai iš odos. Jiems skyriau ypatingą vietą kolekcijoje“, – pasakojo K.Rimdžius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.