Plokštesnis pilvas per 15 minučių – apgaulingas triukas patiklioms akims

Šios dvi nuotraukos atskleidžia, kaip paprasta apgauti patiklias reklamos aukas. Asmeninė trenerė Melanie Ventura pasinaudojo keliais sporto ir grožio industrijų sugalvotais triukais.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 3, 2013, 5:20 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 2:18 PM

Įkvėpta Andrew Dixono sukurto būdo, kaip imituoti dramatišką kūno linijų pokytį, M.Ventura paviešino dvi savo nuotraukas, parodydama, kaip tinkamas apšvietimas ir didesnio dydžio kelnaitės gali vizualiai padaryti jus lieknesnę.

Savo tinklaraštyje M.Ventura papasakojo, kaip tai padarė: Nuotraukoje kairėje ji – tik pavalgiusi labai sočius pusryčius, užsimaukšlinusi šiek tiek veržiančias kelnaites ir nepasitempusi. Pažvelgus į nuotrauką dešinėje, galima pagalvoti, kad mergina kone mėnesį intensyviai sportavo ir laikėsi dietos. Stebėtina, tačiau vos pakeitusi raudonas aptemptas kelnaites į juodas, šiek tiek laisvesnes, akivaizdžiai matyti riebaliukai kone išnyko. Be to, M.Ventura pasitepė dirbtinio įdegio kremu, mat tamsesnė oda vizualiai lieknina. Įtrauktas pilvas, ištiesinti pečiai, šiek tiek praskėstos kojos ir tinkamai ant kūno padėta ranka, pridengianti probleminę vietą – štai jums ir 5 kilogramais lieknesnė M.Ventura.

Moteris pridūrė, kad tinkamas apšvietimas taip pat turi didelę įtaką atvaizdui nuotraukoje.

Ir ką gi M.Ventura norėjo pasiekti paviešindama šią transformaciją? Moteris teigia, kad neverta apsigauti pavydžiai nužvelgiant ant žurnalo viršelio besipuikuojančią įspūdingų formų gražuolę. Juk niekuomet nežinai, galbūt tai – 100-asis ir vienintelis vykęs kadras, kuris dėl „Photoshop“ programos įmantrybių tapo tinkamas mirgėti spaudoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.