Raudonojo kilimo perliukai

Apdovanojimų spindesys ir erotiškos suknelės kaustė dėmesį per Niujorke vykusių muzikos kanalo MTV vaizdo apdovanojimų ceremoniją. Žvaigždės žibėjo ne tik scenoje, bet ir ant raudonojo kilimo, rodydamos savo apdarus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 3, 2013, 5:55 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 2:18 PM

Praėjusią savaitę vykusioje ceremonijoje labai erotiška suknele pasirodė buvusi popmuzikos dievaičio Justino Bieberio mylimoji dainininkė Selena Gomez. „Versace” drabužis išryškino merginos figūrą ir krūtinę.

Apkalbų lietaus sulaukė ir permatoma Erinos Watsson suknia, kurią žvaigždei sukūrė dizaineris Alexandre’as Vauthier. 31 metų manekenės drabužis nepaliko abejingų – vieni žavėjosi jos kūnu ir drąsa, kiti peikė už prastą skonį.

Ant apdovanojimų pakylos triumfavo dainininkas Justinas Timberlake’as – jis konkurentus nugalėjo net keturiose nominacijose.

„Nenusipelniau šių apdovanojimų, tačiau neketinu jų grąžinti. Pasiimsiu namo”, – sakė atlikėjas.

Pirmieji MTV videomuzikos apdovanojimai buvo išdalyti 1984 metais. Pagerbtieji būna apdovanoti Mėnulyje stovinčio astronauto statulėle, kuri vadinama „Mėnulio žmogeliuku”.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.