Sutampančios tatuiruotės – meilės išraiška ar proto užtemimas?

Kai kurios porelės, rodos, išties mano, kad vienodos tatuiruotės gali sutvirtinti jų jausmus. Tačiau ar protinga visam likusiam gyvenimui savo kūną papuošti piešinėliu, kuris po poros metų galbūt ne tik neturės reikšmės, bet ir sukels nemalonius prisiminimus? O kad visos įsimylėjėlių tatuiruotės būtų subtilios ir labai reikšmingos – kai kurios atrodo taip absurdiškai, kad sunku suvokti, ką tuo metu sau manė porelė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 5, 2013, 11:54 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 1:06 PM

Ši keista meilės išraiška, atrodo, neturi ribų. Štai viena porelė nusprendė, kad jų meilę geriausiai simbolizuoja bananai, o kita nutarė savo kūnus papuošti milžiniška širdele, tad paveikslėlis tampa aiškus tik tuomet, kai įsimylėjėliai apsikabina, taip suvesdami kontūrus.

Ir tokia mada paplitusi ne tik tarp „mirtingųjų“, įžymybės taip pat nevengia savo jausmus įtvirtinti pasidarydami vienodas tatuiruotes. Britney Spears ir jos buvęs vyras Kevinas Federline'as susituokę išsitatuiravo mėlynus ir rožinius žaidimų kauliukus, na, o po skyrybų, žinoma, suskubo tatuiruotes panaikinti lazeriu. Rihannos veido tatuiruotė, papuošusi Chriso Browno kaklą, po skyrybų, greičiausiai, taip pat išnyks nuo dainininko kūno.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.