Jubiliejaus proga - garsiausių šalies dizainerių dovana

Nacionaliniame operos ir baleto teatre, daugiau nei dešimt Lietuvos dizainerių paruošė unikalią dovaną. Sandra Straukaitė, Daiva Urbonavičiūtė, Egidijus Sidaras, Ievos Ševiakovaitės ir Jolantos Rimkutės duetas, Egidijus Rainys, Agnė Kuzmickaitė, Eglė Žiemytė, Indra Dovydėnaitė, Lilija Larionova bei Vida Simanavičiūtė su Aleksandru Pogrebnojumi sukūrė išskirtinio dizaino jubiliejinius „Martini“ marškinėlius.

Šalies dizaineriai sukūrė išskirtinio dizaino jubiliejinius „Martini“ marškinėlius.<br>V.Balkūno nuotr.
Šalies dizaineriai sukūrė išskirtinio dizaino jubiliejinius „Martini“ marškinėlius.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 6, 2013, 5:29 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 12:48 PM

„Populiaraus vermuto logotipas – juodai, baltai, raudonas – panašus į mano mados namų ženklą“, – sutapimą pastebėjo S.Straukaitė. Provokuojančiu stiliumi garsėjanti dizainerė kurdama marškinėlius siekė sukurti „Martini“ ir savo „straukaitiško“ dizaino sintezę.

Mados namų „Cantas“ dizaineriui E.Sidarui vermuto pavadinimas asocijuojasi su geru laiko praleidimu draugų kompanijoje, prabangiu naktiniu klubu ir kokteilio taure. „Man tai - jaunatviškas gėrimas, todėl mano marškinėliai modernūs ir minimalistiniai. Panašūs į mano kuriamą drabužių stilių“, – sakė E.Sidaras.

Tuo tarpu dizainerė D.Urbonavičiūtė – atvirkščiai – kuria eklektiško stiliaus marškinėlius. „Daug nėrinių, šifono, žaismingų stikliukų. Man „Martini“ asocijuojasi su švente“, – marškinėlių dizaino vizija pasidalino dizainerė.

Kitai marškinėlių autorei I.Ševiakovaitei populiaraus vermuto pavadinimas siejasi su grožiu, stilingais žmonėmis, kokybe ir daug daug burbuliukų.

A.Pogrebnojui „Martini“ asocijuojasi su vasara, todėl jo ir V.Simanavičiūtės marškinėlių grafika yra novatoriška ir linksma.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.