Vapsvos liemens siekiančios moters korsetas – tylusis žudikas

24-erių Michele Koebke siekia tapti liekniausio liemens savininke pasaulyje ir taip pakliūti į Guinnesso rekordų knygą. Kad pasiektų šį tikslą, moteris ištisus trejus metus dieną ir naktį dėvėjo korsetą, savo kūną ji išlaisvindavo tik tuomet, kai eidavo į dušą. Tačiau šis noras, virtęs manija, turi neigiamą poveikį moters sveikatai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 9, 2013, 4:06 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 12:00 PM

M.Koebke yra prisiekusi Viktorijos laikais vyravusio vapsvos liemens kulto gerbėja. Tuometis grožio suvokimas šiais laikais kelia šiurpą – kiekviena save gerbianti dama po suknele turėjo dėvėti liemenį veržiantį metalinį korsetą, kuris buvo labai pavojingas moterų sveikatai – nuo deguonies trūkumo ar vidinio kraujavimo mirė ne viena grožio auka.

Michele korsetą dėvėti pradėjo 2009 metų pabaigoje. Per 3 metus jos liemuo sumažėjo drastiškai – nuo 64 iki 54 cm, tačiau mergina tikisi vieną dieną pranokti savo dievaitę Cathie Jung, kurios 34 cm liemuo yra laikomas liekniausiu pasaulyje.

Dėvėdama korsetą M.Koebke taip susilpnino pilvo raumenis, kad dabar ji susiduria su sunkumais bandydama atsistoti, kai nedėvi korseto. Jos skrandis buvo priverstas pasislinkti iš savo normalios horizontalios padėties ir dabar yra toks suveržtas, kad mergina turi valgyti 10 kartų per dieną itin mažomis porcijomis.

Nors gydytojai įspėjo, kad su laiku mergina be korseto nebegalės nieko daryti, be to, gali nutikti ir taip, kad ji išvis nebegalės judėti, M.Koebke teigia, kad prieš pradėdama dėvėti korsetą jau žinojo, kas jos lauks ateityje, ir to nepabūgo.

Nepaisant to, kad ne visiems deformuotas merginos liemuo kelia susižavėjimą, Michele turi tūkstančius gerbėjų. Savo „YouTube“ paskyroje ji nuolat viešina vaizdo įrašus, kuriuose fiksuoja savo transformaciją. M.Koebke nežada nustoti vilkėti korseto tol, kol jos liemuo nesuplonės bent iki 38 cm.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.