Nauji vėjai mados srityje – nagų žiedai

Žiedai, maunami ant nagų, pretenduoja tapti madingiausiu rudens sezono aksesuaru ir karščiausia naujove manikiūro srityje. Net popmuzikos diva tituluojama Beyonce viename savo vaizdo klipų puikuojasi auksiniu žiedu ant nago. Panašu, kad ši naujovė patiks ne tik stileivoms, siekiančioms neatsilikti nuo naujausių mados tendencijų, tačiau ir visuomet skubančioms dailiosios lyties atstovėms, kurios kartais pamiršta nusivalyti seną nagų laką, arba toms, kurios manikiūrininkės paslaugomis paskutinį kartą mėgavosi... akmens amžiuje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 11, 2013, 4:51 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 7:56 AM

Laimei, nagų žiedai – visiems prieinama naujovė. Vieno žiedo kaina svyruoja nuo 3 iki 17 litų. Gamintojai siūlo sidabro ir aukso spalvos žiedus, tačiau mados gurmanai pasistengę atras ir akmenukais puoštų arba krokodilo odos imitacijos žiedų.

Mados tinklaraščio autorė Lydia Faye Jones teigia: „Manau, kad šie žiedai atrodo išties puikiai! Jie tikrai leis išsiskirti iš minios, ypač, kai yra mūvimi ant kelių ar daugiau nagų. O svarbiausia – tai pirmoji pagalba norint paslėpti ne vietoje ir ne laiku nulūžusį nagą.“

Nagų žiedai – ne vienintelė ekstravagantiška naujovė rinkoje. Anksčiau naujienų portalas lrytas.lt rašė apie originalius nagų odelių lipdukus, sukurtus būtent nagų odelėms ir „mėnuliukui“ prie nago pagrindo papuošti. Tai – paprastas ir greitas būdas net ir nuobodžiausią manikiūrą paversti žaismingu ir neatsilikti nuo naujausių mados pasaulio vėjų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: iniciatyvos „4 milijonų Lietuva“ pristatymas