„Eurovizijos“ laimėtojas A.Rybakas pasipuošė lietuvio sukurtu apdaru

Vakar, rugsėjo 11 dieną, baigiamajame Kristupo vasaros festivalio koncerte pasirodęs smuikininkas iš Norvegijos Alexanderis Rybakas demonstravo simpatijas ne tik mūsų publikai, bet ir šalies dizaineriams. Vilniaus paveikslų galerijos kieme vykusiame koncerte 27-erių atlikėjas apsivilko mados namų „Cantas“ dizainerio Egidijaus Sidaro sukurtą liemenę. Prodiuseriams smuikininkas prisipažino, kad tai pirmas atvejis, kai itin mėgstamą garderobo dalį – liemenę – jam kūrė dizaineris. Prisimatavęs drabužį, A.Rybakas užsisakė dar vieną E.Sidaro liemenę.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 12, 2013, 12:18 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 7:07 AM

Energingais pasirodymais garsėjančiam smuikininkui judesių laisvė ir drabužių patogumas - ypač svarbu, todėl savo naująją liemenę A.Rybakas apsivilko ir jaukinosi jau kelios valandos iki koncerto.

„Nepasakyčiau, kad Alexanderis yra didelis mados aistruolis, jo apranga – gana paprasta, tačiau liemenes jis tikrai mėgsta ir jų turi daug, - sakė smuikininko prodiuseris Ramūnas Dieliautas. - Kiek teko bendrauti su Alexanderiu, nesu jo matęs su ta pačia liemene.“

R.Dieliautas minėjo, kad A.Rybaką nustebino „Cantas“ mados namų darbo operatyvumas. Paskutinis primatavimas vyko antradienį, o trečiadienį vykusiame koncerte garsusis „Fairytale“ kūrinio (su kuriuo 2009-aisiais laimėjo „Eurovizijos“ konkursą) atlikėjas jau repetavo pasipuošęs savo naujuoju apdaru.

A.Rybakas jau yra atkreipęs dėmesį į gerą, šiltą Lietuvos publiką, todėl mūsų šalyje jis koncertuoja nebe pirmą kartą. „Cantas“ dizaineris E.Sidaras ir Alexanderis susipažino praėjusių metų kovą, per vieną iš Norvegijos smuikininko apsilankymų Lietuvoje. Tada įvyko pirmieji pokalbiai. Vėliau E.Sidaras siuntė keletą drabužio eskizų, iš kurių atlikėjas išsirinko jam labiausiai patikusį.

E.Sidarui kurti drabužį muzikos atlikėjui – ne naujiena. Neseniai fraku ir elegantiška varlyte jis papuošė patį maestro Donatą Katkų. Šią vasarą scenos kostiumus sukūrė ir visoms Šv.Kristoforo kamerinio orkestro muzikantėms. O dar anksčiau papuošė Nacionalinės filharmonijos kamerinio orkestro atlikėjas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.