„Victoria‘s Secret“ angelas D.Kroes prabilo apie iškreiptus dizainerių norus

Vienas iš žaviausių „Victoria‘s Secret“ angelų, Doutzen Kroes, viešai pareiškė, kad nesuvokia dizainerių polinkio Londono mados savaitei samdyti dar nesubrendusius modelius.

Visai neseniai nuogutėlė D.Kroes kraują kaitino provokuojančioje fotografo Fabieno Barono fotosesijoje.<br>F.Barono nuotr.
Visai neseniai nuogutėlė D.Kroes kraują kaitino provokuojančioje fotografo Fabieno Barono fotosesijoje.<br>F.Barono nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 14, 2013, 2:52 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 5:08 AM

Olandų kilmės supermodelis neslepia nuostabos matydama tokias jaunas manekenes, žengiančias podiumu. Ji priduria, kad drabužių dydžiai yra tokie maži ir neproporcingi, kad daugelis profesionalių mados industrijos atstovių nė negali į juos įtilpti. Laikraščiui „The Telegraph“ D.Kroes teigė: „Aš nesu standartinio dydžio modelis. Kai kuriuose mados namų pristatymuose podiumu žengia dar, veikiausiai, nė lytinio brendimo nesulaukusios mergaitės: jokių klubų, jokios krūtinės. Man jau 28-eri, pagimdžiau sūnų – turiu tikrai moterišką kūną, tad nenuostabu, kad kai kurie dizainerių apdarai, pasiūti „plokščioms“ merginoms, nebeatrodo man juos užsivilkus taip gerai, kaip kadaise. Jei kuris nors dizaineris man pasakytų, kad esu per stora, aš tikrai su juo nedirbčiau – esu sveikos gyvensenos šalininkė, dievinu sportą ir myliu savo kūną tokį, koks jis yra dabar“.

Šviesiaplaukė gražuolė išreiškė susirūpinimą dėl to, kad jos socialinių paskyrų sekėjos, matydamos Doutzen šiuolaikinius grožio standartus atitinkančią išvaizdą, ima jaustis nepilnavertėmis ir tiki, kad būtent taip, ir ne kitaip, turėtų atrodyti ir jos. „Tos nuotraukos žurnalų viršeliams...Patėkite, aš tikrai neatrodau taip vos tik prabudusi ryte!”, - suskubo gintis D.Kroes.

Daugelis kultinių modelių savo karjerą pradėjo dar labai jaunos, jų kūnams nė nespėjus susiformuoti. Pavyzdžiui, „Storm“ modelių agentūra stiliaus ikoną Kate Moss pastebėjo, kai jai tebuvo 14 metų. Jos neišraiškinga, itin liekna figūra nulėmė mados pasaulyje vis dar tebesitęsiantį pamišimą dėl perkarusio, neįtikėtinai smulkaus kūno.

Visai neseniai nuogutėlė D.Kroes, kartu su savo kolegėmis Miranda Ker, Candice Swanepoel, Alessandra Ambrosio, Jourdan Dunn, Behati Prinsloo ir Toni Garnn, kraują kaitino provokuojančioje fotografo Fabieno Barono fotosesijoje.

Kalbėdama apie tai, kas priverčia moterį jaustis ir atrodyti seksualiai, Doutzen atšovė: „Kai jautiesi gerai savo kūne – tiesiog trykšti seksualumu!”.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.