Šaltuoju sezonu spintose karaliaus raštų gausa

Ketvirtadienį Vilniuje moteriškų drabužių salonas „Gedimino 22“ pristatė naujausias artėjančio rudens-žiemos sezono kolekcijas. Vėsiuoju metų laikotarpiu mados ekspertai siūlo išskirtinius drabužius mados mylėtojoms, norinčioms susikurti savitą ir individualų stilių.

Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Sep 19, 2013, 10:05 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 12:33 AM

Romantiška ir rafinuota „Max&Co“ kolekcija šaltuoju metų sezonu siūlo pasipuošti tamsių atspalvių rūbais: juodos, samanų ir tamsiai mėlynos. Kalbant apie ryškias spalvas, išimtį galima padaryti tik geltonos spalvos drabužiams. Prabangų įvaizdį galite sukurti kaklą papuošę masyviais papuošalais.

Vis dar išlieka madingi įvairūs raštai. Tiesa, derėtų nepersistengti, kad nepaskęstumėte spalvų ir raštų margumyne.

Štai „PINKO“ siūlo rudenį ir žiemą suspindėti metalo atspalvio drabužiais. Kuklesnėms damoms siūloma puoštis juodais ir samanų spalvų rūbais.

„PINKO“ parodė, kad militaristinis stilius gali būti puošnus ir elegantiškas. Komufliažiniai sijonai ir suknelės atrodė itin prabangiai.

Henry Cottons“ kolekcijoje karaliavo pilka spalva ir langeliais marginti audiniai. Šaltuoju metų laiku siūloma šildytis pūkinėmis striukėmis ir per dideliais megztiniais. Sukneles mėgstančioms damoms „Henry Cottons“ taip pat turi sprendimą – šiltas sukneles su pridėtinėmis kišenėmis.

DKNY“ taip pat papuošė manekenes suknelėmis. Prie trumpų suknelių šaltuoju metų laiku siūloma derinti šiltas tampres arba batus ilgu aulu. Naujausioje „DKNY“ kolekcijoje vyrauja romantika – lengvos ir vėjyje plazdenančios medžiagos.

Vis dėlto svarbiausias akcentas „DKNY“ kolekcijoje - rankinės. Praktiškai moteriai skirtos rankinės pasižymi talpa ir dideliu dydžiu.

„Marccain“ sukūrė kolekciją dalykiškai moteriai. Jų kolekcijoje vyrauja elegantiški, klasikinio kirpimo sijonai, švarkeliai. Žavesio modeliams suteikė įvairiaspalvės skarelės ant kaklo.

Red Valentino“ siūlo suknelėmis puoštis ir šaltuoju metų laiku. Trumpos ir ties juosmeniu pradedančios platėti suknelės skirtos romantiškai ir savimi pasitikinčiai moteriai. „Red Valentino“ kolekcijoje vyrauja įvairūs raštai, ryškios spalvos.

Iš lengvų audinių pasiūti rūbai dekoruoti nėriniais ir įvairiomis aplikacijomis. Jei su suknele pasidarytų šalta, „Red Valentino“ siūlo pasipuošti trumpais kailinukais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.