Į „Emmy“ apdovanojimus – tik su įspūdingomis suknelėmis

Sekmadienio vakarą Los Andžele praūžė kasmetiniai „Emmy“ apdovanojimai, į kuriuos atvyko būrys jau pripažinimą spėjusių pelnyti aktorių, režisierių, prodiuserių ir šiaip gero kino mylėtojų. Raudonu kilimu žengė įspūdingomis suknelėmis pasipuošusios damos. Dalis jų rinkosi ryškius ir net kiek ekstravagantiškus drabužius, tačiau kitos liko ištikimos klasikai.

Į renginį atskubėjusios damos pasipuošė įspūdingomis suknelėmis.<br>AP nuotr.
Į renginį atskubėjusios damos pasipuošė įspūdingomis suknelėmis.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 23, 2013, 11:55 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 10:06 PM

Kelly Osbourne ir Sofia Vergara apsivilko gundančias ir moteriškas kūno linijas išryškinančias raudonas sukneles. Undiniško stiliaus apdarą pasirinkusi S.Vergara aplinkinių dėmesį traukė ne tik gilia iškirpte, bet ir 7 mln. vertės papuošalais.

Anna Chlumsky ir Sarah Hyland pasirinko nėriniais dekoruotas smaragdo žalumo sukneles, o Allison Janney, Carrie Underwood ir Linda Cardellini neatsispyrė violetinės bei purpurinių spalvų magijai. Pastarosios suknelė apdovanojimų ceremonijoje atrodė itin žaviai - ilgas šleifas traukė ne tik smalsių paparacų, bet ir susirinkusių svečių žvilgsnius.

Vakarėlyje buvo galima išvysti ir netikėtų, tačiau gana originaliai atrodančių sprendimų. Tarsi akvarele lietą prabangią Zosios Mamet suknelės medžiagą paįvairino juodos spalvos lopas ties krūtine, kuris vizualiai gerokai sumažino aktorės biustą.

Michelle Dockery raudonu kilimu žengė vilkėdama dviejų dalių kostiumėlį, o Jessica Pare ir Lena Dunham išsiskirti nusprendė pasipuošusios ryškiai žydromis suknelėmis.

Juodai ir visuomet madingai klasikai ištikimos liko Robin Wright, Cat Deeley, Christina Hendricks, Amy Poehler. Tuo tarpu renginyje buvo galima išvysti ir ne vieną baltą ar švelniai rožinę suknelę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.