A.Valentaitės išradingumas: ta pati suknelė, tik kita detalė

Stilistės Astos Valentaitės spintoje – garsiausių šalies ir užsienio dizainerių kūriniai. Moteris dalyvauja daugybėje prašmatnių renginių, todėl jos drabužinėje kabo ne viena ir ne dvi vakarinės ar kokteilinės suknelės. Jų pritrūkusi, Asta nepasimeta. Stilistė žino, kaip tą pačią suknelę paversti tinkama dėvėti ir dar vienos išskirtinės progos metu.

Jau kartą vilkėtą suknelę Asta stilizavo. Į viršutinę suknelės dalį įterpė žalsvos spalvos audinio, kuris pridengė moters krūtinę. Taip pat įsisegė margaspalvę segę.<br>R.Danisevičiaus ir V.Morkevičiaus nuotr.
Jau kartą vilkėtą suknelę Asta stilizavo. Į viršutinę suknelės dalį įterpė žalsvos spalvos audinio, kuris pridengė moters krūtinę. Taip pat įsisegė margaspalvę segę.<br>R.Danisevičiaus ir V.Morkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 4, 2013, 7:26 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 12:34 PM

Visai neseniai Italijoje prie Komo ežero vykusioje prašmatnioje „Martini“ 150 metų jubiliejaus šventėje ant raudonojo kilimo A.Valentaitės nepastebėti buvo sunku. Moteris žavėjo vakaro svečius. Prabangioje viloje „Erba“ Asta suspindo su dizainerio Juozo Statkevičiaus suknele.

Akylesni pastebėjo, kad su ta pačia suknele A.Valentaitė jau kartą viešumoje buvo pasirodžiusi. Kūno spalvos kelius siekiančiu J.Statkevičiaus apdaru stilistė vilkėjo prieš dvejus metus vykusioje dvidešimtojo TV3 sezono atidarymo šventėje ant sostinės Baltojo tilto.

A.Valentaitė – išradinga. Jau kartą vilkėtą suknelę ji stilizavo. Į viršutinę suknelės dalį įterpė žalsvos spalvos audinio, kuris pridengė moters krūtinę. Taip pat įsisegė margaspalvę segę. Prie suknelės priderino kūno spalvos uždarus aukštakulnius. Prieš dvejus metus Asta avėjo raudonpadžiais bateliais atviru priekiu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.