N.Campbell apie „Versace“ kolekcijos pristatymą, mados pasaulį ir figūros subtilybes

„Noriu, kad žmonės suvoktų, koks iš tiesų yra modelio darbas bei kiek daug ir kaip sunkiai mes dirbame“, – per vieną interviu rėžė Naomi Campbell. Internetiniam žurnalui „The Edit“ 43-ejų supermanekenė atskleidė, kokiam varginančiam iššūkiui pasiryžo, kad tinkamai pasiruoštų prieš 14 metų įvykusiam „Versace“ mados namų kolekcijos pristatymui.

„Dešimt dienų nieko nevalgiau, gėriau tik morkų, imbierų, apelsinų sultis - tam, kad išsivalyčiau savo organizmą“, - žurnalui teigė N.Campbell.<br>AP nuotr.
„Dešimt dienų nieko nevalgiau, gėriau tik morkų, imbierų, apelsinų sultis - tam, kad išsivalyčiau savo organizmą“, - žurnalui teigė N.Campbell.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 7, 2013, 11:13 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 9:30 AM

„Dešimt dienų nieko nevalgiau, gėriau tik morkų, imbierų, apelsinų sultis – tam, kad išsivalyčiau savo organizmą“, – žurnalui teigė N.Campbell.

Šiemet Campbell grįžo su trenksmu: ji ir vėl žengė „Versace“ mados namų podiumu, pristatydama 2013/2014 metų rudens ir žiemos kolekciją. Kolekcijos pristatymas turėjo ir simbolinę prasmę – tai buvo ilgai lauktas N.Campbell ir „Versace“ susijungimas.

„Grįžti ant šio podiumo po 14 metų – tai buvo tikrai emocionalus momentas. Kai matavausi apdarus, kuriuos turėjau vilkėti per kolekcijos pristatymą, jaučiausi tiesiog neapsakomai gerai“, – teigė N.Campbell.

Tačiau net ir ryškiausios pasaulio manekenės kartais jaučiasi nesaugiai. Naomi – ne išimtis. Moteris prisipažino, kad vos jai žengus ant podiumo, salėje įsitvyrojo tyla, tad ji pagalvojo: „O Dieve, jie nenori, kad čia būčiau!“ Tačiau tarp žiūrovu nusidriekusi tyla buvo ne kas kita, kaip susižavėjimo išraiška, net dvejomis dešimtimis jaunesnius modelius nutrenkusi į garsiausios juodaodės manekenės šešėlį.

Nepaisant to, kad į penktąją dešimtį įkopusi N.Campbell atrodo tiesiog stulbinančiai, ji prisipažįsta, kad kartais leidžia sau saldžias nuodėmes. „Kartais leidžiu sau suvalgyti traškučių ar šokoladinį batonėlį. Juk kartais reikia pasimėgauti tais mažais dalykais, kurie daro tave laimingą“, – žodžių į vatą nevyniojo N.Campbell.

Už savo stangrų, išpuoselėtą kūną Naomi yra dėkinga pilateso pratimams, kurie tapo labai svarbia jos gyvenimo dalimi.

N.Campbell yra viena realybės šou „Amerikos top modeliai“ (angl. „American Next Top Models“) teisėjų. Tačiau pati manekenė prisipažįsta, kad pati geriausia dalyvavimo laidoje dalis yra ta, kad ji gali pasidalyti savo patirtimi ir vertingais patarimais su pradedančiomis manekenėmis. Moteris teigia, kad matyti, kaip jos auklėtinės keičiasi – nepakartojamas jausmas.

„Nesvarbu, laimės mano modelis šį šou ar ne, ji bus įgavusi vertingos informacijos, kuri padės siekti modelio karjeros aukštumų – štai dėl to aš ir sutikau tapti teisėja“, – teigia N.Campbell.

Ir kas gi galėtų duoti geresnį patarimą jaunoms kolegėms, jei ne mados pasaulio užkariautoja, ilgakojė N.Campbell? Mados industrijoje Naomi vardas linksniuojamas jau nuo tada, kai merginai tebuvo 15 metų. Ji pozavo garsiausiems pasaulio fotografams Stevenui Meiseliui ir Mario Testino, žengė „Yves Saint Laurent“ podiumu ir susidraugavo su Azzedine Alaia. Už tai, kad šie žmonės ištiesė Naomi pagalbos ranką, kai ji dėjo pamatus savo, kaip modelio, karjerai, ji sakosi esą amžinai dėkinga.

Naomi garsėja ne tik savo grožio standartus atitinkančiu kūnu, tvirta valia, kartais pasireiškiančiais agresijos priepuoliais, tačiau ir labdaringa veikla: Naomi skatina aukoti vargingai gyvenantiems Haičio gyventojams, AIDS tyrimų fondui, Nelsono Mandelos labdaros fondui ir savo pačios labdaros organizacijai „Fashion For Relief“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.