Šukuosenų mados tendencijos - tiesiai nuo podiumo

Šį rudenį ir žiemą madingos šukuosenos varijuoja nuo tvarkingai prigludusių iki išpūstų ir banguotų plaukų, rašo mados tendencijų žurnalas „Stilius plius“.

Šlapius plaukus imituojanti šukuosena vis dar karaliavo ant šio rudens ir žiemos podiumų, tad madinga moteris atrodys lyg pamiršusi išsidžiovinti galvą.<br>AP nuotr.
Šlapius plaukus imituojanti šukuosena vis dar karaliavo ant šio rudens ir žiemos podiumų, tad madinga moteris atrodys lyg pamiršusi išsidžiovinti galvą.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 7, 2013, 3:46 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 9:52 AM

Įvairių stilių uodegėlės. „Oscar de la Renta“,“Lanvin“, „Rachel Zoe“ siūlo šį rudenį netvarkingai surištas arklio uodegas, kai ties smilkiniais paliekami besidraikstantys plaukai arba plaukai suveržiami nestipriai, taip paliekant netvarkingumo įspūdį.

Kiti dizaineriai siūlo elgtis priešingai – plaukus ypač „sulaižyti“ ir tvirtai surišti į uodegą.

Skyrimas. Svarstote, kurioje galvos pusėje daryti skyrimą? Geriau jo išvis nedaryti! Tiesiog sušukuokite plaukus atgal ir sutvirtinkite šukuoseną laku.

Kitas, taip pat labai madingas būdas pasidaryti paprastą, bet greitą ir efektingą šukuoseną turėtų būti ypač aktualus turinčioms aukštą kaktą. Rudenį ir žiemą plaukus siūloma perskirti ties smilkiniu. Taip ir plaukų atrodys daugiau, ir aukšta kakta pasislėps.

Šlapi plaukai. Šlapius plaukus imituojanti šukuosena vis dar karaliavo ant šio rudens ir žiemos podiumų, tad madinga moteris atrodys lyg pamiršusi išsidžiovinti galvą.

Garbanos. Lyg su liūto gaurais. Toks pirmas įspūdis susidaro pažvelgus į netvarkingas, stambias garbanas, kurios efektui pastiprinti dar ir paveliamos.

Nenorinčioms pernelyg atkreipti į save dėmesio, dizaineriai siūlo tarsi neišbaigtas garbanas. Jas paprastai susuksite ir džiovindamos plaukus džiovintuvu, ant kurio galo užmautas garbanojimui skirtas antgalis.

Kasos. Norite nekaltos mergaitės įvaizdžio? Tokį suteiks supinti (taip kaip „Valentino“ modelių) plaukai ir ant peties užmesta kasa.

Kiek romantiškesnį įvaizdį susikursite supynusios daug smulkių kaselių ir jas susukusios į kuodą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.