R.Kalinkinas pristatė 2014 metų pavasario ir vasaros kolekciją

Dizainerio Roberto Kalinkino užmojai – dideli. Šiais metais, kaip ir pernai, savo naujausią kolekciją drabužių kūrėjas pristatė Vilniaus „Siemens“ arenoje. Mados ir muzikos renginyje modeliai demonstravo pret-a-porter ir haute couture kūrinius, skirtus ateinančių metų pavasariui ir vasarai.

R.Kalinkino 2014 metų pavasario ir vasaros kolekcija.<br>T.Bauro nuotr.
R.Kalinkino 2014 metų pavasario ir vasaros kolekcija.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 10, 2013, 9:17 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 6:51 AM

Sostinės arenoje R.Kalinkinas šiais metais pademonstravo mažiau modelių nei pernai. Žiūrovai išvydo apie 60, daugiausia moterims skirtų, drabužių derinių. Kaip sakė R.Kalinkinas, kolekcija vientisa ir daugeliui aiškiai suprantama. Dizaineris atsisakė pernelyg įmantrių detalių.

2014 metų pavasario ir vasaros kolekcijoje naudoti audiniai – iš užsienio ir Lietuvos salonų. Didžioji dalis medžiagų atkeliavo iš Italijos.

Rūpintis manekenių makiažu R.Kalinkinas patikėjo vizažistui Aurimui Juodiškiui, kuris dėl šio šou atvyko tiesiai iš Dubajaus. A.Juodiškiui taip pat patikėta prižiūrėti modelių šukuosenų stilių: Aurimas subūrė profesionalių šukuosenų meistrų komandą. Viena jų – pripažinimą jau pelniusi kirpėja Raminta Ramanauskaitė.

Po kolekcijos pristatymo svečius linksmino Jurga Šeduikytė ir Leonas Somovas. Atlikėjai surengė gyvo garso pasirodymą ir atliko dainas iš naujausio Jurgos albumo „Breaking the line“.

Kolekcijos svečius galite pamatyti ČIA.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.