Stilingas svečias iš Latvijos aukštakulnius avi kiekvieną dieną

Į lietuvių dizainerių madų šou atvyksta ne tik svečių iš Lietuvos, bet ir iš kaimyninės Latvijos. Vienas jų – apie madą rašantis tinklaraštininkas Jaroslavas Barišnikovas (18 m.). Portalo lrytas.lt dėmesį patraukė vaikino stilius. Jis priminė moterį.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

2013-10-11 07:25, atnaujinta 2018-02-21 06:45

Juodos odinės aptemptos kelnės, tokios pačios spalvos švarkelis, makiažas ir aukštakulniai. Taip apsirengęs Jaroslavas pasirodė dizainerio Roberto Kalinkino 2014 metų pavasario ir vasaros kolekcijos pristatymo vakarą sostinėje. Drabužių ir avalynės derinys – įdomus ir atitinkantis naujausias mados tendencijas.

Iš pažiūros pagalvotum, kad čia pat sukiojasi originalų stiliaus pojūtį turinti mergina – Jaroslavo figūros galėtų pavydėti ne viena dailiosios lyties atstovė.

„Taip aš atrodau kiekvieną dieną (nusišypsojo). Aukštakulniai yra mano mėgstama avalynė. Ir man tikrai juos patogu avėti“, – kalbėdamasis su portalu lrytas.lt sakė vaikinas. Jaroslavo batų dydis – 41, todėl rasti savo dydžio ekstravagantišką avalynę jam nėra problema.

Kaip pasakojo svečias iš kaimyninės šalies, Lietuvoje jis vieši nebe pirmą kartą. Praėjusiais metais lankėsi festivalyje „Mados infekcija“.

„Jau ne vienerius metus sukuosi mados pasaulyje. Man įdomu savo akimis išvysti, ką kuria kitų šalių dizaineriai. Savo mintis ir pastebėjimus talpinu į savo tinklaraštį“, – kalbėjo J.Barišnikovas.

Gatvėje sutikti Jaroslavą vilkint paprastais džinsais ir marškinėliais – beveik neįmanoma. Vaikinas mėgsta iš kitų išsiskirti savo išvaizda, o kartais net šokiruoti aplinkinius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.