Supermodelio Ch.Brinkley grožio paslaptis – dirbtinės garbanos

Ką daryti, kad jūsų plaukai būtų vešlūs it supermodelio? Pasinaudokite peruku arba dirbtinomis plaukų sruogomis, bent jau taip teigia dėl savo vešlių šviesių garbanų išgarsėjusi aktorė ir modelis Christie Brinkley. Neseniai ji pristatė savo sukurtų perukų ir plaukams apimtį suteikiančių dirbtinių sruogų liniją.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 13, 2013, 10:09 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 5:11 AM

59 metų trijų vaikų mama teigė, kad jos „Hair2Wear“ plaukų aksesuarų kolekcija kiekvienai moteriai leis akiirksniu turėti tokius plaukus, kaip supermodelių, ir pridūrė: „Tai – mano grožio paslaptis“.

Britų dienraštis „Daily Mail“ rašo, kad modelį sukurti šią liniją įkvėpė pasirodymas Čikagos miuzikle. Po pasirodymo ji užsidėjo peruką, kad ilgai nesipuošdama galėtų kuo greičiau išeiti iš teatro ir pasveikinti savo gerbėjus.

„Pamaniau, kad būtų smagu palikti teatrą su peruku. Tai būtų paprasta ir aš neversčiau žmonių laukti“, – prisiminė aktorė, ilgainiui nusprendusi išleisti savąją plaukų priedų ir perukų liniją.

Įgyvendinti ir pristatyti visuomenei Ch.Brinkley idėjas padėjo niujorkiečių kompanija „HairUWear“.

Iš viso buvo sukurti dešimt perukų ir devyni dirbtinių sruogų tipai. Visi šie plaukų priedai buvo 16 spalvų.

Ch.Brinkley pasakojo, kad jai pačiai labiausiai patinka nešioti plaukus ant vieno šono, surištus į taip vadinamą arklio uodegą. Jai smagu, kad einant taip suimti plaukai linguoja į ritmą.

Be to, kad sukūrė naują plaukų aksesuarų liniją, Ch.Brinkley kuria veganiškus odos priežiūros produktus, rūpinasi dramblių išsaugojimu ir filmuojasi kaip kviestinė žvaigždė televizijos seriale „Parkai ir pramogos“.

Ji buvo ištekėjusi keturis kartus ir dabar yra išsituokusi.

Panašu, kad supermodelio gerbėjai negali sulaukti, kada prekyboje pasirodys jos sukurta plaukų aksesuarų linija. Tačiau ne visi supermodeliai vienodai palankiai vertina perukus.

Į perukų verslą nėrusios Ch.Brinkley bičiulė, supermodelis Tyra Banks kur kas skeptiškiau vertina tokią madą.

Anot interneto puslapio TMZ, 39 metų supermodelis dešimčiai Los Andželo perukų gamintojų teisme pareiškė 10 milijonų JAV dolerių ieškinį, nes jie neteisėtai naudojo jos vardą, nuotraukas ir tapatybę perukų ir plaukų sruogų reklamoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.