Iš bjauriojo ančiuko į gulbę – rusų vizažistas atskleidė neįtikėtiną makiažo galią

Vadimas Andrejevas teigia, kad gali bet kurią moterį paversti podiumo gražuole – jam tereikia trupučio dekoratyvinės kosmetikos.

Iš bjauriojo ančiuko į gulbę – rusų vizažistas paviešino neįtikėtiną makiažo galią.<br>V.Andreevo nuotr.
Iš bjauriojo ančiuko į gulbę – rusų vizažistas paviešino neįtikėtiną makiažo galią.<br>V.Andreevo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 16, 2013, 9:50 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 3:20 AM

29-erių grožio guru iš Sankt Peterburgo paviešino daugelį savo darbų, kuriuose – neįtikėtinos moterų transformacijos. Vienu teptuko mostu Vadimas paslepia visus moterų trūkumus, išryškindamas privalumus ir paversdamas jas it raudonuoju kilimu žengiančiomis įžymybėmis.

Vizažo srityje Vadimas sukasi jau nuo 16 metų. Nuo to laiko jis ganėtinai greitai pelnė gerą reputaciją ir tapo žvaigždžių stilistu. „Tai buvo mano hobis, aš iš tiesų mėgau keisti žmonių išvaizdą jau nuo mažumės, o kai užaugau, nusprendžiau savo aistrą paversti pelningu darbu“, – portalui „MailOnline“ teigė Vadimas.

Vadimas bendradarbiauja su modeliais, aktorėmis ir popmuzikos žvaigždėmis, tačiau jo klientų rate – ir „paprastos mirtingosios“. Vadimas su mielu noru pagražina moteris jų vestuvių dieną ar kitomis ypatingomis progomis, vėliau fotografuodamas jas ir nuotraukas talpindamas savo internetiniame portale.

„Fotografuoti savo klientes ėmiau tam, kad parodyčiau žmonėms, kokią galią turi kosmetikos priemonės ir kaip tinkamai atliktas makiažas gali paversti moterį neįtikėtinai patrauklia, spindinčia ir pasitikinčia savimi“, – teigė V.Andrejevas.

Savo internetiniame puslapyje vizažistas taip pat noriai dalijasi vaizdo įrašais, kuriuose – praktiški patarimai, kaip tinkamai pasidažyti, užmaskuoti trūkumus ir išryškinti gražiausius veido bruožus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.