Karjerą išsaugoti panorusi gražuolė debiutavo kaip dvilytis modelis

Profesionaliu ir paklausiu modeliu konkurencingoje mados industrijoje tapti išties sunku, ypač, kai jaunystės dienos – jau praeityje. Tačiau kai vienos durys užsidaro, atsiveria kitos. Puikus to pavyzdys – Elliott Sailors, 31-erių gražuolė, išdrįsusi nusirėžti savo ilgus vilnijančius plaukus, tvirtai susiveržusi krūtis ir ant podiumo sugrįžusi kaip seksualus, dvilytis modelis.

Karjerą išsaugoti panorusi gražuolė debiutavo kaip dvilytis modelis.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Karjerą išsaugoti panorusi gražuolė debiutavo kaip dvilytis modelis.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 24, 2013, 3:15 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 9:13 PM

Įkvėpta Casey Legler, kolegės iš prestižinės „Ford“ modelių agentūros ir pirmosios moters, pristatančios išskirtinai tik vyrams skirtas rūbų kolekcijas, E.Sailors pasidarė stilingą vyrišką šukuoseną, paslėpė visus apvalumus ir, įsijautusi į vyrišką vaidmenį, pozavo kameroms, šitaip stengdamasi išgelbėti savo byrančią karjerą. Moteris nenorėjo, kad jos ilgai puoselėta karjera baigtųsi vos sulaukus 31-erių, kaip kad dažniausiai pasitaiko vyresnio amžiaus manekenėms, kurias pakeičia „šviežios“, jaunos ir talentingos merginos.

Ir anuomet, savo šlovės laikais, Elliott nerimavo dėl savo išvaizdos, mat jautėsi esanti šiek tiek per vyriška. „Turiu ganėtinai griežtą žandikaulį, plačią kaktą, tankius antakius, tad kartais jausdavausi kaip vyras su makiažu“, – teigia E.Sailors, dabar kadaise netobulais atrodžiusius veido bruožus pavertusi privalumais.

Kadaise su maudymosi kostiumėliu prieš objektyvus pozavusi moteris dabar teigia taip pripratusi prie vyriško vaidmens, kad net nedirbdama ji renkasi kūno formas paslepiančius apdarus, mat juos vilkint ji jaučiasi geriau nei pasipuošusi aptemptais džinais ir avėdama aukštakulnius.

Tokie moters pokyčiai nustebino aplinkinius. Daugelis ir dabar mano, kad ji ir jos vyras Adamas Santosas–Coy – homoseksualų porelė. Tačiau nepaisant piktų kalbų, Adamas palaiko Elliott pasirinkimą.

„Kadaise jis man pasakė, kad žengus tokį žingsnį, žmonės į mane žiūrės visai kitaip, tačiau jis nė pats nesuvokė, kad jį tai paveiks lygiai taip pat, kaip ir mane“, – teigia S.Elliott.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.