Mėgaudamasi veido masažu K.Kaikarienė užmigo

Kauno senamiestyje ketvirtadienį duris atvėrusi naujas grožio studija „Angels“ pirmąsias išmėginti čia siūlomų procedūrų pakvietė žinomas kaunietes.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

2013-11-07 22:01, atnaujinta 2018-02-20 12:51

Pirmoji salone pasirodė chorų vadovė Danguolė Beinarytė, kuriai naudojant ekologiškus aliejus rožių ir levandų aliejus buvo atliktas veido masažas. Moteris neslėpė, jog grožio salone paskutinį kartą lankėsi prieš maždaug septynerius metus. Ji tvirtino, jog naudoja labai mažai kosmetikos priemonių ir net vengia veido kremo. D.Beinarytei prieš koncertus makiažą daro jos pažįstama vizažo meistrė, kuri visada ateina į muzikantės namus.

Veido masažą pasirinko ir renginių organizatorė Kristina Kaikarienė. Procedūros metu moteris taip atsipalaidavo, kad net snūstelėjo.

Ji labai mėgsta įvairius masažus ir grožio procedūras, jomis mėgaujasi vos radusi laisvą minutę.

„Pasilepinti labai malonu. Grožio procedūros nuramina, leidžia pailsėti ne tik kūnui, bet ir protui“, — kalbėjo K.Kaikarienė.

Moteris prieš kurį laiką baigė vizažo kursus, todėl makiažą kitiems patiki retai ir dažniausiai jį daro pati.

Veido masažas — itin maloni procedūra pasirodė ir krepšininkei Ivetai Šalkauskei. Masažais moteris mėgaujasi, kai tik gali. Sportininkei grožio salonuose renkasi tas procedūras, kurių negali atlikti namuose pati.

Operos solistė Kristina Siurbytė, dainininkė ir papuošalų kūrėja Viktorija Mauručaitė bei verslininkė Inga Budrienė nutarė palepinti savo rankas. Rankų odą nuolat puoselėjančios moterys grožio studijoje mėgavosi specialiomis vonelėmis ir masažu.

K.Siurbytė pasakojo, jog moteris ne mažiau nei veido oda turi rūpintis rankomis. Tai ji suprato dar vaikystėje, kai matydavo savo fortepijono mokytoją, kurios nagai visad būdavo sutvarkyti ir nulakuoti ryškiai raudonai.

V.Mauručaitė tvirtino esanti dažna grožio ir sveikatingumo centrų lankytoja. Moteriai patinka įvairiausios procedūros, po kurių ji jaučiasi ne tik žavesnė, bet ir turinti daugiau energijos.

„Ypač vertinu masažus. Ne tik veido, bet ir viso kūno. Kas turi nugaros problemų, žino, kad be masažo jaustis gerai neįmanoma“, — įsitikinusi Viktorija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.