K.Perry įvaizdžio žaidimai – nuo elegantiškos damos iki seksualios viliokės

Sekmadienio vakarą MTV Europos apdovanojimų ceremonijoje Amsterdame dainininkė Katy Perry publiką žavėjo ne tik įspūdingu pasirodymu, bet ir kelis sykius pakeistu įvaizdžiu. Amerikiečių žvaigždė, kuriai ceremonijoje įteiktas geriausios atlikėjos prizas, atvykusi į „Ziggodome“ areną pasirodė ir su spindinčiu futuristiniu kombinezonu, ir su elegantiška suknele, ir su peršviečiamu apdaru, apnuoginančiu jos kojas.

Per dvi renginio valandas K.Perry spėjo porą sykių pakeisti įvaizdį.<br>AP nuotr.
Per dvi renginio valandas K.Perry spėjo porą sykių pakeisti įvaizdį.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 11, 2013, 12:21 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 11:14 AM

Pernai su komiku Russellu Brandu (jis, beje, kitų metų pradžioje surengs šou Vilniuje) išsiskyrusi K.Perry buvo nugrimzdusi į depresiją, tačiau akivaizdu, kad atlikėjos nebekamuoja blogos mintys.

29-erių žvaigždė tiesiog švyti – tai pastebėjo ir į renginį gausiai susirinkę fotografai, kuriems Katy ant raudonojo kilimo dosniai dalijo šypsenas.

Į renginį ji atėjo, pasipuošusi elegantiška suknele, kurioje buvo juntami retro stiliaus atspalviai. Tačiau po keliasdešimties minučių MTV šventės scenoje jau atrodė visiškai kitaip – nusimetusi spalvingą apsiaustą, pasirodė su šviesą atspindinčiu sidabro spalvos kombinezonu ir pakibusi ant lynų kilo į arenos palubę.

Baigusi pasirodymą, Katy atsiimti jai skirtos MTV statulėlės atėjo, dar kartą pakeitusi įvaizdį – apsivilkusi juodą „Gucci“ suknelę – apnuogintas kojas šiek tiek pridengė tinklinė medžiaga.

Seksualia vilioke virtusi atlikėja įkaitino ne vieno MTV šventėje buvusio vyro kraują. Ir kodėl turėtų būti kitaip? Apie dainininkės širdies reikalus žinoma, kad ji nėra tvirtai prisirišusi – Katy susitikinėja su muzikantu Johnu Mayeriu, tačiau jų meilė tai nutrūksta, tai vėl atgyja. Todėl dailios artistės elgesys tikrai nieko nestebina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.