Žvaira manekenė skinasi kelią į mados olimpą

Moffy nėra viena iš tų nepriekaištingų supermanekenių, kurias esame įpratę matyti žengiant garsiausių mados namų podiumais ar puošiant populiariausius leidinius. Ji jauna, graži ir turi mados pasaulyje itin paklausias kūno formas, tačiau yra viena mažytė detalė, išskirianti ją iš pilkos modelių masės – Moffy yra žvaira.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 11, 2013, 4:30 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 11:04 AM

Dauguma merginų, turinčių bent menkiausią fizinį trūkumą, mados industrijoje savo vietos taip ir neranda, tačiau Moffy atvejis – visai kitoks. Būtent dėl savo netobulumo jai pavyko prasibrauti į mados pasaulio užkulisius. Atspirties tašku merginos karjeroje tapo fotosesija populiariajam britų žurnalui „POP“. Prieš tai manekenė niekuomet nesifotografavo jokiam leidiniui, tačiau jos švelnus, nestandartinis grožis užbūrė „Storm“ modelių agentūrą, kadaise atradusią ir žymiąją mados ikoną Kate Moss.

Po sensacija tapusios fotosesijos daugelis žmonių merginai ėmė prognozuoti svaiginančią karjerą. Tačiau tik laikas parodys, ar ši netradicinio grožio mergina sugebės pakeisti itin griežtus šiuolaikinio mados pasaulio standartus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.