Artėjant šaltukui pasirūpinkite savo lūpoms

Lūpų balzamas užima garbingą vietą kiekvienos save prižiūrinčios damos kosmetinėje. Artėjant žiemos sezonui ir grėsmingajam šaltukui, šią drėkinančią ir apsaugančią priemonę tenka prisiminti vis dažniau. Balzamas lūpoms priduoda natūralaus spindėjimo, tačiau be savo vizualaus efekto, jis taip pat maitina, drėkina ir saugo plonytę ir šerpetoti mėgstančią lūpų odą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-11-22 14:43, atnaujinta 2018-02-20 05:22

Lūpų balzamuose – gausu maitinamųjų aliejų, natūralaus bičių vaško, vitaminų bei mineralų, dosniai lūpas aprūpinančių reikalingiausiomis medžiagomis. Kai kurie balzamai savo sudėtyje turi ir gydomųjų žolelių ekstraktų, veikiančių antibakteriškai. Dažnai lūpų balzamų sudedamųjų dalių sąraše galime atrasti įvairių priedų ir kvapiųjų medžiagų, paverčiančių balzamo naudojimą dar malonesniu ir „skanesniu“.

Balzamai yra būtini visiems: tiek turintiems normalią, tiek sausą ar jautrią lūpų odą. Jie puikiai apsaugo nuo šalčio, nes turi riebalinį pagrindą. Norintiems pamaitinti savo lūpas, puikiai tiks balzamai su vitaminais A, C ir E. Kamuoja raukšlelės, esančios šalia lūpų kampučių? Apsiginkluokite lūpų balzamu su retinoliu ir vitaminu C. O štai balzamai, savo sudėtyje turintys žolelių ekstrakto, puikiai gydo suskilinėjusias lūpas. Drėkinimui pasitarnaus tūtelė, prisotinta alijošiaus ekstrakto ir vitamino E.

Lūpų balzamą galima naudoti ir kaip maitinančią kaukę – kartą per savaitę padenkite lūpas itin storu sluoksniu balzamo ir „užklokite“ maistinės plėvelės skiautele. Palaikykite porą minučių, o tuomet nuimkite plėvelę. Švelniai pamasažuokite lūpas, o balzamo perteklių atsargiai nuvalykite servetėle. Ši kaukė puikiai sudrėkins, pamaitins ir pavers jūsų lūpų odą švelnia, kaip šilkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.