Rankos neturinti manekenė ketina pakeisti mados pasaulį

2013 metai Kelly Knox buvo išties sėkmingi: ji daugybę kartų žengė mados namų podiumais ir pozavo garsiausių žurnalų viršeliams, savo grožiu nustelbė žaviausias koleges ir įrodė, kad net mados industrijoje yra vieta neįgaliesiems.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 2, 2013, 11:40 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 1:06 AM

29-erių manekenė gimė be dilbio, tačiau yra įsitikinusi, kad negalia nesutrukdys jai siekti karjeros aukštumų. Didžiausią motyvaciją moteriai teikia laiškai iš jaunų neįgalių merginų, kurios manekenei dėkoja už įkvėpimą ir suteiktą tikėjimą savo jėgomis.

„Šie metai buvo patys sėkmingiausi mano karjeroje. Po to, kai pasirašiau kontraktą su „P&G Beauty“ bendrove, mano karjera įgavo neįtikėtiną pagreitį. Būti pripažintai vienai iš didžiausių tarptautinių kompanijų – didelė garbė“, – teigia K.Knox.

Kelly galima buvo išvysti ir Kinijoje leidžiamo „Marie Claire“ balandžio mėnesio leidinyje. Jo nuotraukoms manekenė pozavo vilkėdama „Chanel“ ir Karlo Lagerfeldo 2013 metų kolekcijų sukneles.

Vis dėlto K.Knox žino, kad priešaky – daug darbo. Moteris teigia, kad neįgalūs žmonės mados industrijoje yra lyg nematomi, bet ji tikisi, kad ilgainiui situaciją pavyks pakeisti.

„Neįgalūs sportininkai ar pramogų pasaulio atstovai nebėra retas reiškinys šiuolaikiniame pasaulyje. O štai į mados pasaulyje besisukančias neįgalias manekenės vis dar žiūrima kaip į anomaliją. Mes turime tai pakeisti“, – tikina Kelly.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.