Lietuvių dizainerė A.Haglund pristatė naujausią rankinių kolekciją

Dizainerė Aušra Haglund tautiečiams pristatė naują išskirtinių rankinių kolekciją. Kolekcijos pristatymas vyko netradicinėje erdvėje – prabangiame automobilių salone. Būtent prašmatnūs automobiliai ir įkvėpė dizainerę sukurti šias rankines.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 5, 2013, 8:28 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 11:14 PM

„Kaip visi tvarkingi piliečiai atėjus laikui keičiau automobilio padangas, ta proga nuvažiavau į servisą ir užsukau į automoobilių saloną. Pamačiau ypatingai stilingus automobilius – jie mane įkvėpė. Pamaniau, negalima sėdant prie prašmatnaus automobilio vairo ir šalia numesti bet kokią rankinę. Ji taip pat turi būti stilinga, elegantiška ir prabangi“, - kalbėjo dizainerė.

Pasirinkusi aukščiausios kokybės italų ir skandinavų gamybos subtilių spalvų odų, A.Haglund sukūrė apie 20 išskirtinio dizaino ir kokybės rankinių, kurios tinka veiklioms, stilingoms ir elegantiškoms moterims. Didesnės, mažesnės, tinkamos į darbą, kelionę ar vakarėlį, glotnios, žėrinčios, siuvinėtos ir spygliuotos, o kai kurios netgi transformuojamos Aušros rankinės yra vienetiniai rankų darbo kūriniai, laukiantys savo šeimininkių.

„Tai – kokybė, stilius ir prabanga. Tai – komunikacija, gyvenimo būdas ir pasirinkimas kasdien visose situacijose atrodyti gerai ir jaustis patogiai”, – sako dizainerė ir juokiasi, kad į savo kūrinius ji sudeda visą širdį, nes moterys į rankinę sudeda visą savo gyvenimą. A.Haglund kolekciją pavadino „Creating Amazing”. Tai - jau penktoji dizainerės rankinių kolekcija. Pirmąją rankinių kolekciją Aušra pristatė 1989 metais.

Kiekvienas Aušros kūrinys – stilistiškai atpažįstamas, nes atspindi pačios autorės nenustygstančią ir ekstravagantišką asmenybę, o viso to rezultatas – nuostabus elegancijos ir prabangos aljansas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.