Mados mugė sutraukė tūkstančius Kauno stileivų

Tai – bene didžiausia mados mugė Lietuvoje, kuri, anot šio renginio organizatorės Mados namų „Inži“ įkūrėjos ir drabužių dizainerės Ingridos Žitkuvienės, kaskart sulaukia mados sekėjų dėmesio ir apkalbų.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Dec 8, 2013, 1:49 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 10:29 PM

Tai – bene didžiausia mados mugė Lietuvoje, kuri, anot šio renginio organizatorės Mados namų „Inži“ įkūrėjos ir drabužių dizainerės Ingridos Žitkuvienės, kaskart sulaukia mados sekėjų dėmesio ir apkalbų.

„Pirmoji mados mugė vyko šių metų kovą „Žalgirio“ arenoje. Ji sutraukė daug kūrėjų, stilistų ir gausią lankytojų minią. Iškart po mugės sulaukiau daugybės klausimų, kada vėl vyks panašus renginys. Vasaros pabaigoje Kauno viešbutyje „Park Inn by Radisson Hotel“ vyko antroji mugė, kuri, buvo ne mažiau sėkmingesnė. Prieš didžiąsias metų šventes buvo nutarta organizuoti trečiąją mugę. Žmonės čia turi galimybę ne tik įsigyti kažką naujo ir įdomaus, bet ir susitikti ir akis į akį pakalbėti su dizaineriais, kurių kūryba jiems patinka Renginyje galima rasti puikiai žinomų ir net garsių Lietuvos dizainerių drabužių bei jaunų kūrėjų darbų“, - kalbėjo I.Žitkuvienė.

Mados renginys priviliojo tūkstančius stileivų. Nuolat į mados muges pasižvalgyti ateinanti konkurso „Lietuvos ponia 2011“ Indrė Baltrušaitienė tvirtino, jog tokia mugė reikalinga ir gražius bei stilingus drabužius, avalynę bei aksesuarus vertinantiems žmonėms, kurie domisi mados tendencijomis bei ieško originalių daiktų.

„Nepraleidau nė vienos mugės. Kaskart čia randu ką nors įdomaus ir stilingo Labai patinka vienetiniai darbai“, - pasakojo I.Baltrušaitienė.

Kaunietė verslininkė Natalija Martinavičienė mados muges mėgsta dėl to, kad jose galima susipažinti ir akis į akį pakalbėti su įvairiais dizaineriais, išvysti jų kūrybą.

„Kai vienoje vietoje galima pamatyti per pusantro šimto kūrėjų, labai patogu. Smagu, kad čia jie ne tik prekiauja, bet ir daug bendrauja su tais, kurie ateina, dalija vertingus patarimus“, - kalbėjo N.Martinavičienė.

Rasti stilingą drabužį ar aksesuarą mugėje galėjo ne tik moterys, kurioms buvo skirta didžioji dalis prekių, bet ir vyrai bei vaikai. Čia galima rasti ir šiuo metu madingos aprangos šunims.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.