Kaip atrodo tobula moteris pagal vyrus ir moteris?

Jeigu kada nors svarstėte, ar vyrai ir moterys suvokia grožį skirtingai – dabar puikus metas tuo įsitikinti. Naujausios nuotraukos atskleidžia, kokia gi toji tobulo grožio moteris pagal stipriosios ir silpnosios lyties atstovus. Be jokios abejonės, nuotraukose esančios gražuolės – tai įžymių atlikėjų, manekenių ir aktorių mišinys.

Tobula moteris pagal vyrus.<br>„escentual.com“ nuotr.
Tobula moteris pagal vyrus.<br>„escentual.com“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 12, 2013, 2:20 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 8:52 PM

Per apklausą paaiškėjo, kad vyrams patraukliausios – šviesiaplaukės su putliomis lūpomis, išraiškingais skruostikauliais, maža nosyte, tankiais antakiais ir ne itin aukšta kakta. Nenuostabu, kad lūpos bei skruostikauliai buvo „pasiskolinti“ iš dailiosios Angelinos Jolie, miniatiūrinė nosis – iš Mirandos Kerr, o plaukai – iš Shakiros.

O štai moterims grožio idealas – juodi kaip varnas plaukai, išraiškinga nosis ir kakta, ryškūs, tačiau tvarkingi antakiai ir šiek tiek siauresnis veido ovalas. Moterims darė įspūdį Caros Delevingne antakiai, tamsūs ir vešlūs Freidos Pinto plaukai bei Scarlett Johansson lūpos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: minima Vaiko diena