Mergina-elfė sulaukia prieštaringų vertinimų dėl savo išvaizdos

Stambios kupiūros ir chirurgo skalpelis šiais laikais išties daro stebuklus. Tačiau 23-ejų modelis Melynda Moon troško ne putlesnių lūpų ar didesnių krūtų – dėl nenumaldomo noro tapti panašia į elfę, jai žūtbūt prireikė smailesnių ausų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 1, 2014, 4:09 PM, atnaujinta Feb 18, 2018, 1:31 AM

„Dažnai galvodavau apie tai, kas būtų, jeigu būčiau ne žmogus. Nestandartiniams pokyčiams ryžausi todėl, kad norėjau atrodyti ir jaustis lyg antgamtiška būtybė“, – teigia M.Moon, 2011 metų rugpjūtį pasidariusi skausmingą ausų rekonstrukciją. Tiesa, operacija nepareikalavo itin didelių lėšų. Smailios ausys moteriai atsiėjo nei daug, nei mažai – 400 dolerių (apie 900 litų).

Nepaisant to, kad po operacijos merginą dar keletą savaičių kankino dideli skausmai, M.Moon tikina padariusi teisingą sprendimą. „Mano naujos ausys – tikrai fantastiškos, dabar esu panaši į elfę iš filmo „Žiedų valdovas“. Kai sužinojau, kad egzistuoja galimybė rekonstruoti ausis, nė sekundės nedvejojau. Tikriausiai niekuomet gyvenime nebuvau dėl nieko tokia užtikrinta, kaip dėl šios operacijos“, – teigia Melynda.

M.Moon nuo vaikystės žavėjo mitologija. Mergina netgi tiki, kad praėjusiame gyvenime buvo ne kas kita, kaip elfė. Šios būtybės M.Moon asocijuojasi su nekaltybe, elegancija ir laisve. Tačiau dėl nestandartinės išvaizdos ir ganėtinai keistos saviraiškos formos Melynda neretai susilaukia aštrios kritikos.

„Visiems neįtiksi. Kai stengiesi išsiskirti iš pilkos masės, daugelis žmonių tave tiesiog ima engti. Šiuo atveju nelieka nieko kito, kaip tik ignoruoti siauro mąstymo žmones“, – teigia M.Moon.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.