Pilvo plastika moters gyvybę pakabino ant siūlo

Trijų vaikų motina Sue Briddick į Turkiją išvyko ne poilsiauti ar degintis, o tam, kad chirurgai jai atliktų ganėtinai pigią pilvo formos korekciją ir krūtų pakėlimo operaciją. Taip moteris tikėjosi atsikratyti jos išvaizdą bjaurojančių netobulumų.

Pilvo operacija kone kainavo moters gyvybę.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Pilvo operacija kone kainavo moters gyvybę.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 6, 2014, 11:21 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 9:33 PM

„Po 3 vaikų mano pilvo oda tiesiog kybojo, norėjau atsikratyti šios problemos. Anglijoje ši operacija man atsieitų 11 tūkst. svarų, tad ėmiau ieškoti pigesnio varianto. Galų gale radau kliniką Turkijoje. Klinikos atstovė man taip pat pasiūlė papildomą krūtų pakėlimo operaciją, tad pagalvojau, kodėl gi ne?

Visas procedūrų paketas man kainavo 3 tūkst. 600 svarų, įskaitant kelionę ir apgyvendinimą. Daugelis žmonių apsistoja viešbučiuose, tačiau aš nusprendžiau sumokėti papildomai ir išsinuomoti apartamentus su slauge. Klinika pareikalavo, kad mokėčiau grynais. Deja, tuo metu man tai neskambėjo įtartinai“, – teigia Sue.

Po 2 valandas trukusios operacijos Sue buvo nugabenta į savo „apartamentus“, kurie iš tiesų buvo medicininio išsilavinimo neturinčios slaugės namai, pilni kačių plaukų kuokštų.

Po keleto dienų Sue nuvyko į ligoninę, kad chirurgas jai pakeistų tvarsčius. Tačiau vos tik tvarsčiai buvo nuimti, ji pastebėjo, kad oda pajuodavo. Chirurgai įtikinamai tvirtino, kad tai – tik nubrozdinimai, kurie su laiku praeis.

Sue nelaimei, vos tik grįžus namo ir parodžius „nubrozdinimus“ mylimajam, vyras jai pasakė, kad tai – negyva oda. Sue apėmė panika. Apsilankius pas privatų chirurgą, šis konstatavo nekrozę ir nedelsiant liepė moteriai keliauti į ligoninę, kitaip ši mirs.

Ligoninėje moteriai pašalino negyvą odą, o į jos vietą transplantavo odą, paimtą nuo šlaunų. Sue ligoninėje išbuvo mėnesį. Ir iki šiol S.Briddick pilvas yra išvagotas randų. Nuostabą kelia ir tai, kad vietoje žadėtos krūtinės pakėlimo operacijos, Turkijoje dirbantis chirurgas moteriai įstatė krūtų implantus.

Sue parašė skundą chirurgui, tikėdamasi kompensacijos, tačiau tolimesni jos laiškai bei skambučiai buvo ignoruojami.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.