Žurnalas „Stilius” žada permainų metus

Septynioliktus metus leidžiamas žurnalas „Stilius” Naujuosius metus pasitinka pasikeitęs: patobulintas leidinio dizainas, stilius, padaugėjo temų, pasikeitė ir leidinio nuotraukų kokybė.

Septynioliktus metus leidžiamas "Stilius" subrendo pokyčiams.
Septynioliktus metus leidžiamas "Stilius" subrendo pokyčiams.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 7, 2014, 11:37 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 9:06 PM

„Stiliuje” pasakosime apie žinomus ir įdomius žmones, neeilines asmenybes, garsius savo sričių profesionalus. Kalbėsimės su jais apie gyvenimą, praradimus ir atradimus. Išgirsime ir išklausysime juos, atskleisime nutylėtas istorijas, papasakosime Lietuvos ir užsienio garsenybių paslaptis”, - sako nauja „Stiliaus” redaktorė Liuminata Mickutė.

Aistra gyvenimui deganti „Stiliaus” žurnalistų, dizainerių ir fotografų komanda papasakos apie geriausius restoranus, pasiūlys patiekalų receptų, patars, kaip gražiai papuošti pietų stalą. Andrius Užkalnis ir toliau rašys restoranų apžvalgas, dažnai nestokodamas sveikos ironijos toliau vertins patiekalus, kainas ir aptarnavimą.

Jūsų vertinimui redakcija pateiks geriausius interjerų sprendimus, publikuos jų nuotraukas, dalinsis dizainerių bei architektų patarimais.

Tiems, kam rūpi kūno linijos ir grožis, žurnale ras patarimų kaip numesti svorio, o kosmetologijos ir medicinos specialistai patars, kokią kosmetiką naudoti, kaip prižiūrėti savo veidą ir kūną bei kokią sporto šaką rinktis.

Kaip ir anksčiau, „Stiliuje” bus skiltis apie mados tendencijas, nuotraukos iš naujausių dizainerių kolekcijų. Ir toliau spausdinsime fotoreportažus iš įdomiausių vakarėlių, renginių, kolekcijų pristatymų.

„Stilius” antradieniais parduodamas kartu su dienraščiu „Lietuvos rytas”, o kitomis dienomis jį galima nusipirkti prekybos centruose, spaudos kioskuose, degalinėse ir „Lietuvos ryto” biuruose visoje Lietuvoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.