Įtakingasis „Vogue“ išrinko stilingiausias praėjusių metų garsenybes

Mados biblija vadinamas „Vogue“ sudarė stilingiausių 2013 metų garsenybių sąrašą. Jį sudarant kreiptas dėmesys ne tik į pasirodymus ant raudonojo kilimo, bet ir į kasdienę žvaigždžių aprangą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 8, 2014, 10:40 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 7:17 PM

Į stilingiausiųjų sąrašą pakliuvo aktorė Cate Blanchett. Naujausių mados tendencijų derinimas su nemirštančia klasika visada paverčia Cate vakaro žvaigžde.

Štai popkaralienė Rihanna, stiliaus atžvilgiu, yra lyg nuolat verdantis ugnikalnis, bet kurią akimirką galintis išsiveržti pačia gražiausia forma. „Aprangos kodas“ - tai frazė, kurios Rihanna nesupranta. Ji visada rengiasi savaip ir beveik niekada neprašauna pro šalį.

Supermodelis Miranda Kerr – viena žavingiausių mamyčių pasaulyje. Nepriekaištingai ji geba atrodyti ne tik žengdama podiumu ar šėldama vakarėliuose su garsenybėmis, bet ir eidama pasivaikščioti su sūnumi, lankydamasi pas draugus.

Aktorė Lily Collins praėjusius metus paskyrė eksperimentavimui su savo išvaizda. Žavingai sušiauštą šukuoseną, lyg būtų tik ką pakilusi iš lovos, Lily derino prie kokteilinės suknelės. O ir pačios aktorės pasirinktos suknelės buvo išskirtinės – margintos įvairiais raštais ar iškarpytos. Jei kuris nors derinys ir atrodė keistai, L.Collins pasitikėjimas savimi neleido suabejoti jos pasirinkimo teisingumu.

Dizainerė Stella McCartney visada sudaro pasitempusios ir dalykiškos moters įspūdį. Vis dėlto jos apranga niekada nebūna nuobodi. Neįprasti audinių kirpimai ir raštai suteikia S.McCartney stiliui išskirtinumo.

Filmo „Žydra spalva šilčiausia“ žvaigždė Lea Seydoux dar tik pradėjo kilti karjeros laiptais, tačiau ją jau spėjo pastebėti „Vogue“. Mados kritikus sužavėjo jos romantiškumas.

Mados pankė – taip būtų galima apibūdinti supermodelį Carą Delevingne. Vieną dieną ji pasirodo vilkėdama apsmukusį megztinį ir džinsus su gėlėtų kelnaičių imitacija, o kitą dieną ji pribloškia visus, susikurdama fatališkos ir nepriklausomos moters įvaizdį.

Pagrindinė Holivudo aktorės Kerry Washington taisyklė – raudonuoju kilimu turi žengti karalienė. Per kuklesnius renginius ir K.Washington pasirinkta apranga būna daug kuklesnė: trumpos suknelės arba kelnių ir palaidinės derinys.

Grafikos dizainerė Sofia Sanchez Barrenechea nusipelnė pagyrimo už sugebėjimą visada išlikti elegantiškai ir romantiškai. Stilistai pastebi, kad net kasdienė dizainerės apranga yra suderinta iki smulkiausios detalės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.