N.Kidman apsinuogino provokuojančiai „Jimmy Choo“ reklamai

Sunku patikėti, kad nepriekaištingai lygią odą, liaunas ir it nulietas kojas turinčiai Nicolei Kidman – jau 46-eri. Laikui nepavaldi aktorė savo įstabų grožį įamžino naujausioje kultinio dizainerio Jimmy Choo kolekcijos reklamoje. Žavioji aktorė ir paklausus dizaineris bendradarbiauja jau trečią sezoną. Šįsyk fotosesija buvo skirta 2014 metų pavasario/vasaros kolekcijoms.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-01-09 22:40, atnaujinta 2018-02-17 18:01

„Man išties patiko dirbti kartu su fotografu Sølve Sundsbø. Jis labai kūrybingas žmogus, tačiau tuo pat metu – itin apsisprendęs, turintis aiškią viziją. Mėgavausi fotosesija – minimalizmas, persipynęs su gamtos vaizdais puikiai derėjo tarpusavyje", - prisipažino N.Kidman.

Nuotraukose matyti kelis tūkstančius svarų kainuojančios prabangios pitono odos rankinės, neoninės spalvos delninė ir originalūs aukštakulniai.

„Kiekvieną sezoną N.Kidman sugeba įsikūnyti į vis kitokį personažą, puikiai atspindintį to meto kolekcijos dvasią. Jos natūralus grožis tiesiog užburia. Nicole skleidžia neįtikėtiną pasitikėjimą savimi, subtilų moteriškumą ir nepažabojamą energiją“, – apie įžymybę puikiai atsiliepė prekės „Jimmy Choo“ ženklo kūrybos direktorė Sandra Choi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.