„Rondo“ lyderis atjaunėjo ir be grožio chirurgų pagalbos

Savaitgalį Naujuosius metus pagal Julijaus kalendorių „Casino Tornado“ baro scenoje kartu su vilniečiais pasitiko ir grupė „Rondo“.

Savaitgalį Naujuosius metus pagal Julijaus kalendorių pasitiko būrys baro svečių. Juos linksmino grupė "Rondo".<br>Organizatorių nuotr.
Savaitgalį Naujuosius metus pagal Julijaus kalendorių pasitiko būrys baro svečių. Juos linksmino grupė "Rondo".<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 11, 2014, 5:40 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 4:24 PM

Grupės lyderis Aleksandras Ivanauskas-Fara vakaro svečius nustebino vos tik įžengęs į sceną. Tik šį kartą publika aptarinėjo ne lazeriu atjaunintą dainininko veido odą, o jaunatvišką aprangą.

Šventiniam Naujųjų vakarui skirtą kostiumą atlikėjas paslėpė giliai spintoje ir pasipuošė džinsais, sportiniais bateliais bei teniso marškinėliais.

Nujausdamas publikos reakciją scenos vilkas buvo pasiruošęs: „Susirinkome ne teatro scenoje, todėl oficialumo nebus. Niekur nedingsite, dabar teks pramogauti“.

Iš baro svečių šnabždesių galėjai suprasti, kad tokios naujovės vakaro svečiams paliko teigiamą įspūdį.

Suskambus legendinės grupės dainoms „Eglė mano sesė“, „Laukų gėlė“, „Palauk sustok”, „Rytas perone“ ir kitoms dainoms, ne vienam grupės įvaizdis priminė 1976-uosius, kuomet tie patys jaunuoliai į sceną lipo pirmus kartus.

Dainas ir šokius keitė snieguolės bei vakaro vedėjo staigmenos, užduotys ir siurprizai. Laikrodžiui artėjant prie vidurnakčio visi svečiai buvo pavaišinti šventiniu tortu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?