Amerikiečius sužavėjo įspūdingo užpakaliuko savininkė

Amerikietę Jen Selter visur atpažįsta, viena jos gerbėjų – Rihanna. Visa tai dėl vienintelės priežasties. Tiksliau, vienos įspūdingos kūno dalies – jos užpakaliuko, žagtelėti priverčiančio daugelį, skelbia JAV dienraštis „The New York Post“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 11, 2014, 11:42 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 4:15 PM

20-metė J.Selter iš Niujorko sužavėjo daugiau nei 1,3 milijono žmonių - tiek sekėjų ji turi savo „Instagram“ paskyroje. Užsukti vėl ir vėl verčia nuotraukos iš treniruočių ir jogos pratimų užsiėmimų.

Pavyzdžiui, viena nuotrauka, kurioje ji užfiksuota sėdinti ant treniruočių kamuolio ar tupi sporto salėje, gali pelnyti apie 80 tūkst. balsų. Daugeliui ši mergina tapo ne tik susižavėjimo objektu, bet ir kūno rengybos įkvėpėja. Tiesa, dėmesys ją kiek vargina.

„Aš esu visur atpažįstama, – teigė J.Selter iš Niujorko. - Neinu į viešuosius sporto klubus, nes kai ten lankausi, jaučiuosi kaip didelėje scenoje. Man nepatinka būti stebimai.“

Nenuostabu, kad fotografuojant visas dėmesys būna sutelktas į jos sėdmenis, o dauguma fotografuojančių J.Selter esą nė nenori matyti jos veido.

J.Selter netekėjusi, ji su mama gyvena Aukštutiniame Vestsaide, netoli Manheteno, Niujorke. Baigusi vidurinę mokyklą, ji lankė kosmetologijos pamokas, dirbo puse etato plastinės chirurgijos įstaigoje ir sportavo.

Kai pradėjo sportuoti, pastebėjo, kad jos sėdmenys pradėjo didėti, ir ji nenorėjo sustoti siekdama didesnių pokyčių.

Mergina užsiregistravo „Instagram“ 2012 metų kovą ir ten ėmė kelti savo kūno nuotraukas. Kai ji pamatė, kad žmonės masiškai keičiasi jos nuotraukomis, mergina paprašė kredito, o jos sekėjų skaičius stipriai išaugo.

Pirmą kartą, kai jos tinklalapis sulaukė 300 tūkst. sekėjų, pasipylė rėmėjų pasiūlymai iš tokių kompanijų kaip „Nike“, „Lululemon“, „New Balance“ ir kitų.

Kai N.Selter baigė sportuoti, patvirtino sandorį su vandens kompanija NY20 bei mitybos papildų bendrove „Game Plan Nutrition“.

Mergina neatskleidžia, kiek uždirba, tačiau prasitarė, kad nors ji nesimokė koledže, jai moka daug daugiau nei būtų galėjusi užsidirbti baigusi mokslus.

N.Selter mama Jill Weinstein sako, kad labai didžiuojasi savo dukterimi.

„Aš labai ja didžiuojuosi, nes tai mergaitė, kuri nenorėjo mokytis koledže, tačiau sugebėjo taip dirbti socialiniame tinkle, jog tapo įžymi, įkvėpė bei paskatino siekti savų tikslų daugybę žmonių“, – sakė ji.

Ne visi tiki, kad N.Selter sėdmenys tikri. Tačiau mergina tikina, kad vienintelė vieta, kur jai buvo atlikta plastinė operacija – visai ne užpakaliukas, o nosis. Ir tai esą buvo padaryta dar paauglystėje.

„Aš – žydė. O žydų nosys didelės . Tad tikriausiai 1 iš 3 žydžių yra pasidariusi plastinę nosies operaciją“, - pusiau juokais plastinės operacijos priežastį įvardijo mergina.

N.Selter, kuri tikisi įsteigti savo nuosavą sporto klubą, teigė, kad kai kurios nuotraukos gali pasirodyti per daug efektingos, bet taip ji esą tik nori įkvėpti žmones.

„Sunkiai ir su atkakliai dirbdamas kiekvienas gali pasiekti tai, ką pasiekiau aš“, - sakė N.Selter.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: panaikintas R. Žemaitaičio Seimo nario mandatas