Stilingiausios M.A.M.A. 2013 šventės viešnios

Daugelis muzikinių apdovanojimų ceremonijos M.A.M.A. 2013 viešnių paisė kvietime nurodyto šventinio aprangos kodo ir į Kauno „Žalgirio“ areną atvyko išsipusčiusios. Ne viena mergina ar moteris šventei pasirinko ilgą suknelę. Kai kurios jų itin traukė akį dėl gilių iškirpčių ar apnuogintų pečių bei nugarų. Kitos žavėjo šiuo metu itin madingais perregimais audiniais.

Daugelis muzikinių apdovanojimų ceremonijos M.A.M.A. 2013 viešnių paisė kvietime nurodyto šventinio aprangos kodo ir į Kauno „Žalgirio“ areną atvyko išsipusčiusios.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugelis muzikinių apdovanojimų ceremonijos M.A.M.A. 2013 viešnių paisė kvietime nurodyto šventinio aprangos kodo ir į Kauno „Žalgirio“ areną atvyko išsipusčiusios.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Jan 11, 2014, 2:38 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 4:35 PM

Daugelis dailiosios lyties atstovių tvirtino, jog didžiausiai muzikos šventei pradėjo ruoštis prieš kelis mėnesius, kitos kuo vilksis nusprendė prieš keletą dienų.

Viena ryškiausių vakaro moterų buvo Rolando Skaisgirio žmona Vaida, kuri pasipuošė dizainerės Elvyros Monginienės kurta juoda perregimo audinio suknele su šleifu. Dizainerė ją papuošė pačios kurtais įspūdingais papuošalais. E.Monginienės kurti auskarai puošė Vaidos ausis. Moteris sakė, jog suknelės modelį ir papuošalus su kūrėja aptarė maždaug prieš savaitę, o ją pasimatavo likus trims valandoms iki šventės.

„Labai pasitikiu Elvyra, jos kurti drabužiai ir aksesuarai tiesiog nuostabūs. Todėl nesibaiminau, kad ceremonijoje pasirodysiu ne taip, kaip noriu“, – teigė Vaida.

Grupės „4 Roses“ narės šventėje pasirodė vilkėdamos dizainerės Kristinos Mališauskienės kurtas aksomo sukneles. Merginos sakė, jog nors suknelės yra uždaros, tačiau labai aptemtos ir išryškinančios jų figūras.

„Norėjome atrodyti šventiškai ir elegantiškai, todėl pasirinkome prabangų stilių. Dizainerė puikiai įgyvendino mūsų norus“, – kalbėjo merginos, kurios apdarais rūpintis pradėjo likus ne vienai savaitei iki renginio.

K.Milušauskienė įmantrią raudoną suknelę sukūrė ir dainininko Justo Lapatinsko sužadėtinei Miglei Banevičiūtei.

„Mis Lietuva 2008“ Gabrielė Martirosianaitė neslėpė, jog ilgą puošnią suknelę pasirinko iš dizainerio Roberto Kalinkino kolekcijos.

„Ilgai galvoti nereikėjo. Visiškai pasitikiu Roberto skoniu, todėl jam paskambinau likus kelioms dienoms iki ceremonijos ir štai matote, kaip nuostabiai jis mane apvilko“, – juokavo G.Martirosianaitė.

Šio muzikinio projekto reklamos vadovė Rūta Mikalauskaitė šventėje vilkėjo raudoną atvira nugara suknelę, kurią jai sukūrė kartu renginyje pasirodžiusi dizainerė Kastė Svilaitė. Kūrėja šiam vakarui taip pat pasirinko pačios kurtą ilgą suknelę.

Merginos įsitikinusios, jog šį vakarą būtina atrodyti stulbinamai, todėl iš anksto pradėjo galvoti apie vakarinę aprangą.

Grupės „Pinup Girls“ Viktorija Sutkutė ir Simona Šermukšnytė vakarui pasirinko ilgas sukneles iš „Inži“ mados namų įkūrėjos Ingridos Žitkuvienės kolekcijos. Merginos renginyje pasirodė su dizainere I.Žitkuviene, kuri taip pat vilkėjo pačios kurtą suknelę žemiau kelių.

Žalią ilgą suknelę specialiai šiam vakarui dizainerė Virginija Pauliukonienė pasiuvo dainininkei ir papuošalų kūrėjai Viktorijai Mauručaitei.

„Būtinai šiam vakarui norėjosi kažko naujo, todėl dar pernai rudenį kreipiausi į mėgstamą dizainerę“, – sakė V.Mauručaitė.

Stilistė Asta Valentaitė į šventę atvyko pasidabinusi dailias kūno linijas itin pabrėžiančia firmos „Space“ juoda suknele žemiau kelių.

Moteris tikino šią suknelę įsigijusi gerokai prieš muzikinių apdovanojimų ceremoniją, tačiau ją laikė šiam vakarui.

„Vos išvydusi šią suknelę pagalvojau, jog ji man puikiai tiks vakarui, kuriame pagerbiami geriausi muzikos kūrėjai ir atlikėjai“, – sakė A.Valentaitė.

Stilistas Mantas Petruškevičius gyrė kvietime į renginį nurodyto black tie aprangos stiliaus paisiusias ponias ir negailėjo priekaištų toms, kurios į renginį atvyko nepasipuošusios.

„Jeigu yra nurodytas aprangos kodas, spjauti į jį nevalia jokiu būdu. Net nesmagu, kai tarp damų šmėžuoja labai kasdieniškai apsivilkusios moterys“, – kalbėjo M.Petruškevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.