„Emporio Armani“ pristatė 2014-2015 metų rudens ir žiemos kolekciją

Žėrintis pasaulis ir blizgesys, kylantis iš pačios audinio prigimties bei jo transformacijos, kailio blyksniai, visiškai pakeičiantys drabužio suvokimą. „Emporio Armani“ ateinančio rudens vyrams skirtoje kolekcijoje visą dėmesį skiria mineralų spalvoms - pilkiems atspalviai.

„Emporio Armani“ kolekcija.<br>lbdbaltics.com
„Emporio Armani“ kolekcija.<br>lbdbaltics.com
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 14, 2014, 11:46 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 1:57 PM

Paletės maišomos tarpusavyje, persipindamos į didmiesčius simbolizuojančią mėlyną bei tamsesnius rabarbarų tonus. Spalviškai sukuriamas ryšys tarp gamtos ir miesto.

Pastebimi nauji siluetai. Kiek trumpesni trijų-keturių sagų švarkai su mažais ir aukštais atlapais, siauros kelnės. Lengvi, išskirtinių audinių ir konstrukcijų kelius siekiantys paltai.

Kolekcijoje daug žakardo, iš jo sukurti netgi marškiniai.

Siekiant patogumo ir lankstumo daugumos marškinių, švarkų bei kitų viršutinių drabužių rankovės ir nugaros dalys sukurtos iš trikotažo.

Naujos kartos džemperiai su dirbtinio kailio dalimis ir aplikacijomis keičia klasikinius megztinius. Kolekcijoje vyraujančias temas papildo išskirtinės odinės bei kailio rankinės bei kiti aksesuarai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.