Londono vyrų mados savaitės kulminacija – vyriški aukštakulniai

Vos tik prasidėjusi Londono vyrų mados savaitė, kurios metu pristatomos 2014–2015 metų rudens ir žiemos sezono kolekcijos, pateikė netikėtų staigmenų – podiumu žengę modeliai vilkėjo išties neįprastus apdarus: pradedant įvairiaspalviais ir itin šiltais golfais, baigiant pilvą atidengiančiais marškinėliais.

„Burberry Prorsum”.
„Burberry Prorsum”.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 15, 2014, 3:02 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 12:26 PM

Ypatingų pagyrų sulaukė ir klasikinio kirpimo kupranugarių spalvos paltas. Vienas dizainerių sumanymų vyrus tiesiogine žodžio prasme kilstelėjo gerus 10 centimetrų arčiau dangaus – J.W.Andersono ir Christopherio Raeburno kolekcijų pristatymuose dominavo aukštakulniais ir klumpėmis su platforma apsiavę moteriškumu dvelkiantys vyrai.

Stilingiausiems Amerikos vyrams skirto žurnalo „GQ“ redaktorė Giorgina Waltier suskubo pasidalinti savo įžvalgomis apie pirmąsias vyrų mados savaitės dienas: „Prieš mūsų akis – įvairūs raštai ir vyriški batai su platformomis, tačiau viską vainikuoja įspūdingo grožio kupranugarių spalvos paltas.“

„Vyriškus aukštakulnius rinksis vos keletas mados gerbėjų, o štai kupranugarių spalvos paltas – klasika, kad ir koks būtų vyro stilius. Man nelabai priimtina eksperimentinė vyrų mada, o batai, kuriuos avi modeliai, tiesiog siaubingi. Vertinu originalius dizainerių pasiūlymus, tačiau mieliau renkuosi klasikinį stilių“, – teigė mados tinklaraštininkas Jay Young’as.

Parengė Kristina Solomnikova

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.