H.Clinton nusikopijavo M.Obamos šukuoseną

Nauji metai – nauja šukuosena. Tokios taisyklės laikosi buvusi JAV valstybės sekretorė Hillary Clinton (66 m.). Karė stiliaus šukuoseną politikė pademonstravo per naujojo Niujorko mero Billo de Blasio inauguracijos šventę.

Hillary Clinton (kairėje) ir Michelle Obama - vienos įtakingiausių moterų JAV.
Hillary Clinton (kairėje) ir Michelle Obama - vienos įtakingiausių moterų JAV.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 16, 2014, 1:45 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 11:17 AM

Dažnai su plaukais eksperimentuojanti politikė šįkart nusprendė ne tik juos patrumpinti, bet ir nusikirpti kirpčiukus. Jų H.Clinton nenešiojo lygiai 20 metų, rašo „Lietuvos ryto“ priedas „Stilius“.

Anksčiau H.Clinton plaukus permesdavo iš kairės pusės į dešinę, taip sukurdama storesnių plaukų ir puresnės šukuosenos įspūdį. Vis dėlto pagaliau ji nusprendė paklausyti JAV dizainerio Oscaro de la Rentos patarimo – jis jau kelerius metus įtikinėjo politikę pakeisti šukuoseną.

Naujoji politikės šukuosena jums kai ką primena? Vos prieš metus, per JAV prezidento Baracko Obamos antrąją inauguraciją, pirmoji šalies ponia Michelle (49 m.) pasipuošė lygiai tokia pat šukuosena. Vienintelis Michelle ir Hillary įvaizdžio skirtumas – plaukų spalva.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.