Modelio Y.Xing mįslė: vyras ar moteris?

23-ejų Yachen Xing tapo tikra interneto sensacija populiariame Kinijos socialiniame tinkle „Weibo“. Sėkmingą karjerą darantis modelis pulką gerbėjų pelnė ne dėl dailių veido bruožų ar išskirtinio fotogeniškumo. Pasirodo, kad nuotraukoms įmantriai pozuojantis vaikinas iš tiesų yra tikrų tikriausia moteris.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 17, 2014, 7:16 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 9:49 AM

Trumpi tamsūs plaukai, švelnūs, tačiau drauge ir vyriški veido bruožai, neišraiškinga figūra... O ką jau kalbėti apie apdarus, kurie nepalieka abejonių, jog prieš mūsų akis – vyras. Būtent ši apgaulė ir padėjo Yachen prasiveržti į mados olimpą. 173 cm ūgio mergina yra itin paklausi, mat gali pristatyti ne tik vyriškas, bet ir moteriškas drabužių kolekcijas.

Kinijos internautai jau titulavo Yachen „gražiausiu dvilyčiu modeliu istorijoje“. Mergina turi visą armiją dailiosios lyties sekėjų, kurios į Yachen žvelgia kaip į savo svajonių vyrą. Deja, manekenės širdis yra užimta – ji priklauso ne ką mažiau išvaizdžiai kinei.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.