Figūrėlė ant vestuvinio torto įkvėpė nuotaką numesti 40 kg

Kiekviena nuotaka svajoja atrodyti kaip įmanoma gražiau per savo vestuves. Tačiau škotė Valerie McLean, pažvelgusi į ją vaizduojančią figūrėlę ant savo vestuvinio torto, suprato – ji atrodo toli gražu ne taip, kaip norėtų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 18, 2014, 4:35 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 9:17 AM

25 metų mergina tvirtai pasiryžo sulieknėti, pamačiusi, kad ją vaizduojanti figūrėlė ant vestuvinio torto viršaus panašėjo į statinaitę, rašo interneto dienraštis „Metro“.

Po to, kai pamatė balta suknele papuoštą savo maricipaninę antrininkę mergina taip sunerimo dėl savo išvaizdos, kad numetė netgi 40 kg antsvorio. Anksčiau 107 kg svėrusi moteris dabar sveria 67 kilogramus.

Informacinių technologijų kompanijoje vadybininke dirbanti mergina prisiminė: „Didžiąją savo gyvenimo dalį buvau stora. Mano vestuvių planavimas tapo man dar vienu skausmingu prisiminimu apie tai. Stora figūrėlė ant torto viršūnės mane tiesiog sugniuždė“.

Nuotaka prisiminė, kad ji smarkiai pastorėjo netgi tada, kai vestuvinė suknelė jau buvo išrinkta. Nuo 44 dydžio tuomet jos apimtys padidėjo iki 46.

„Aš tiesiog negalėjau įtilpti į suknelę ir apsiverkiau. Neįsivaizdavau, kad mano svoris pasidarys toks baisus ir pagalvojau, kad man bus gėda žiūrėti į savo vestuvių fotografijas“, – pasakojo V.McLean.

Laimė, parduotuvė galėjo užsakyti didesnio dydžio suknelę ir 2012 metų liepą tekėdama už savo išrinktojo Granto Valerie galėjo džiaugtis nuostabia tuoktuvių diena.

Po vestuvių ji prisijungė prie Didžiojoje Britanijoje veikiančios svorio metimo organizacijos „Slimming World“ ir dabar džiaugiasi beveik pasiekusi savo svajonių svorį.

Už tai, kad taip sėkmingai pavyko sulieknėti, ji dėkinga savo „kalorijas padedančiam deginti“ šuniui Evanui, kurį pora pasiėmė iš Glazgo benamių gyvūnėlių prieglaudos.

Dabar draugai sunkiai atpažįsta Valerie, manydami, kad Grantas susirado naują moterį.

„Mes pakvietėme vieną jo draugą į futbolo treniruotę ir jis pasivedė Grantą į šalį, klausdamas, kas jo naujoji mergina“, – pasakojo V.McLean.

Parengė Giedrė Balčiūtė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.