Paryžiaus vyrų mados savaitė: „Louis Vuitton” kviečia į kalnus

Kosmopolitas, keliautojas, nuotykių ieškotojas – tai tik kelios sąvokos, tinkančios apibūdinti Paryžiaus mados namų „Louis Vuitton” kuriamą vyro įvaizdį. Puoselėjantis ilgametes kompanijos tradicijas ir paryžietišką stilių sujungiantis su kitų kultūrų įkvėpimu, ateinantį rudenį bei žiemą „Louis Vuitton” klientas neabejotinai praleis Prancūzijos Alpėse. Tiesa, puikiai jis atrodys ir vizitų didmiestyje metu.

Daugiau nuotraukų (1)

Deimantė Bulbenkaitė

Jan 18, 2014, 1:24 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 9:26 AM

Ne paslaptis, kad „Louis Vuitton” moteriškų bei vyriškų drabužių linijos išsiskiria ne tik monogramomis paženklintais aksesuarais, bet ir labai prabangiu įvaizdžiu, kurį neretai papildo moderniomis technologijomis apdirbtas kailis, šilkas, vilna. Ateinančiam rudens-žiemos sezonui pasirinkta kalnų tema vyriškos kolekcijos dizaineriui Kimui Jonesui leido eksperimentuoti su gan neutralia spalvų palete, avikailiu, standžia vilna, oda, taip pat žiemos sportui naudojamais neperpučiamais audiniais.

Įdomu tai, kad šios kolekcijos pristatymą galima interpretuoti kaip „Louis Vuitton” kliento pasakojimą apie savo atostogų kelionę: šou pradėjo į oro uostą atvykęs elegantiškas vyras, dėvintis kostiumą paltą bei per petį permestą šaliką, atvykęs į kurortą jis pasirinko patogesnes kelnes bei laisvą smėlio spalvos nertinį, o paskui nusprendė apsiauti slidininko batus, apsirengti šiltesnį sportinio stiliaus paltą. Sportišką įvaizdį kurti padėjo ir tamsūs akiniai nuo saulės, savo forma priminę tuos, kuriuos renkasi profesionalūs atletai, taip pat dideli patogūs odiniai krepšiai su ilgomis rankenomis.

Žiemišką „Louis Vuitton” istoriją užbaigė elegantiški vilnos kostiumai, kurių audiniai buvo marginti šiuo metu vis dar madingu „ombre” stiliumi. Pavyzdžiui, juodo kostiumo viršus nušviesėjo ir tapo pilkas, o rusvas kostiumas turėjo subtilių juodų akcentų. Kiekvieną eilutę papildė nedidelė rankinė, skirta planšetiniam kompiuteriui ar dokumentams, taip pat – spindinčios odos batai ir laisvalaikio marškinėliai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.