L.Blaževičiūtė: „Nesigailiu, kad pasirinkau tokį kelią“

Dveji metai – mama, ketveri – ištekėjusi moteris, penkeri – televizijos vadovė. TV3 televizijos generalinei direktorei Laurai Blaževičiūtei (31 m.) pastarasis penkmetis lėmė daugybę įsimintinų gyvenimo įvykių.

Vienas vakaras – tėvo, kitas – motinos. Taip abu sutuoktiniai sugebėjo neužleisti darbų.<br>T.Bauro nuotr.
Vienas vakaras – tėvo, kitas – motinos. Taip abu sutuoktiniai sugebėjo neužleisti darbų.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 22, 2014, 9:53 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 5:27 AM

Vis dėlto kūdikis neapvertė aukštyn kojomis televizijos vadovės gyvenimo. Praėjus vos dviem savaitėms po gimdymo L.Blaževičiūtė kibo į darbus. Dar laukdamasi ji buvo nusprendusi namie su vaiku neužsisėdėti. Tam pritarė ir jos vyras advokatas Andrius Pranckevičius (40 m.).

Vienas vakaras – tėvo, kitas – motinos. Taip abu sutuoktiniai sugebėjo neužleisti darbų.

„Nesigailiu, kad pasirinkau tokį kelią, o susilaukusi sūnaus anksti grįžau į darbą. Darbas vyksta visur – biure, namie, per atostogas. Niekada nežinau, kada kas paskambins kokiu nors nenumatytu klausimu. Neįsivaizduoju, kad būtų kitaip“, – sako L.Blaževičiūtė.

Darbe TV3 vadovė – labiau demokratiška nei griežta. Kiekvienas pavaldinys turi laisvės ir jos pasitikėjimo su viena sąlyga – jei atsakingai ir laiku vykdo įsipareigojimus.

„Aistra savo darbui ir lojalumas įmonės vertybėms yra būtini. Šiais laikais viskas vyksta per daug greitai, kad būtų įmanoma kiekvieną darbuotoją kontroliuoti ir nuolat kvėpuoti jam į nugarą“, – mano televizijos vadovė.

Jauna ir energinga moteris sukaupė nemažai patirties, o su ja atsiranda vis daugiau drąsos daryti kitaip, keisti nusistovėjusias normas, priimti nepopuliarius, bet kartais būtinus sprendimus.

„Daugėja idėjų, tiktai norisi daugiau laiko, kad galėtume jas visas įgyvendinti. Norėčiau, kad para būtų dukart ilgesnė. Norėčiau rytą kavą gerti lėtai. Norėčiau daugiau valandų skirti pomėgiams. Tačiau žinau, kad taip nebus, ir džiaugiuosi tuo, ką turiu“, – sako L.Blaževičiūtė.

Laisvą laiką ji, žinoma, atiduoda šeimai – sūnui Jokūbui ir vyrui Andriui. Žaidžia tenisą, važinėjasi dviračiu, bėgioja, žiemą slidinėja. Populiarų šokių projektą transliuojančios televizijos vadovė norėtų bent kartą per savaitę eiti pašokti, tačiau kol kas tam neturi laiko.

Kokia būtų ideali jos savaitė, jei galėtų veikti tai, ką nori?

„Tikrai neatostogaučiau! Esu laiminga savo šeimoje, man patinka mano darbas. Nieko nenoriu keisti. Gal tai ir yra pilnatvė?! Juk mes renkamės, kaip norime gyventi“, – įsitikinusi L.Blaževičiūtė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.