Šnipė A.Chapman įsisuko į mados pasaulį

Buvusi Rusijos šnipė Ana Chapman (31 m.) įkūrė vardinę drabužių mados liniją ir savo sukurtus rūbus ketina pardavinėti visoje šalyje.

A.Chapman pajuto įkvėpimą kurti drabužius, kai deportuota į tėvynę neišgalėjo nusipirkti patrauklių rūbų.
A.Chapman pajuto įkvėpimą kurti drabužius, kai deportuota į tėvynę neišgalėjo nusipirkti patrauklių rūbų.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 24, 2014, 6:33 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 4:11 AM

Nuo pat grįžimo į Maskvą kūrusi sekso bombos įvaizdį, A.Chapman žada, kad jos drabužiai bus mirtini moterų ginklai. Tiesa, oficialiame jos tinklalapyje paskelbtose nuotraukose manekenės aprengtos ilgomis suknelėmis su ilgomis rankovėmis.

„Kolekcijos pagrindą sudaro suknelės, kurios dėl savo kainos ir stiliaus prieinamos beveik bet kuriai Rusijos moteriai“, – sakė banko, kuriame A.Chapman dirba konsultante, atstovas Grigorijus Belkinas.

Jos kurti drabužiai ir aksesuarai bus pardavinėjami internetu, prekybos centruose daugelyje miestų, žinoma, Maskvoje ir artėjančios žiemos olimpiados sostinėje Sočyje.

A.Chapman tikina, kad pajuto įkvėpimą kurti drabužius, kai 2010 metais buvo parskraidinta iš JAV į Rusiją. Tuomet ji skundėsi, kad tėvynėje tenka vilkėti tik į kalėjimo marškinius panašius rūbus, o Rusijoje pasiūtų patrauklių rūbų nusipirkti neišgali.

Visa buvusios slaptosios agentės kolekcija buvo sukurta Rusijoje ir joje gausu motyvų iš rusų pasakų ir folkloro. Anos kolekcijos akcentas – knygos formos rankinės su garsių rašytojų knygų imitacijomis.

Panašias rankines jau kuris laikas kuria ir dizaineriai Aleksandras Pogrebnojus ir Vida Simanavičiūtė. Ant jų odinių knygos formos rankinių taip pat literatūros klasikų knygų viršelių imitacijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.