Madonnos stilistas – jos aštuonmetis sūnus

„Ji rengiasi taip, kaip aš noriu“, - „Grammy“ ceremonijoje linksmai pareiškė dainininkės Madonnos sūnus Davidas. Dainininkė pritraukė daug dėmesio, muzikos apdovanojimų šventei pasipuošusi taip pat, kaip jos įsivaikintas aštuonmetis berniukas – juodais kostiumais, kurie Madonnos atveju galėjo simbolizuoti pastoriaus aprangą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 27, 2014, 8:41 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 1:54 AM

55-erių atlikėja „Grammy“ ceremonijoje pasirodė su hiphopo atlikėjų Macklemore'o ir Ryano Lewiso duetu. Jai teko įdomus vaidmuo – Madonna kartu su repere, licenciją atlikti tokias apeigas turinčia Queen Latifah tuokė per 30 porų. Taip duetas pabrėžė homoseksualų teisę į santuoką.

Scenoje Madonna vilkėjo baltą, o užkulisiuose – juodą kostiumą. Dainininkė ir jos sūnus pasirinko dizainerio Ralpho Laureno kūrinius. Tiesa, toks pasirinkimas patiko ne visiems – jau po poros valandų stiliui ir madai skirtos JAV interneto svetainės pratrūko pasiūlymais šiuos drabužius rinkti neskoningiausiu „Grammy“ svečių pasirinkimu.

„Ar mamytė klausosi mano patarimų, kaip rengtis? Taip“, - drąsiai rėžė Davidas.

„Davidas norėjo, kad apsirengčiau taip, kaip jis. Todėl aš paklausiau“, - pritarė Madonna.

Kalbama, kad šios mielos scenos su sūnumi – būdas pataisyti Madonnos, kaip motinos, įvaizdį.

Praėjusių metų pabaigoje skandalą sukėlė internete Madonnos patalpinta nuotrauka, kurioje jos trylikametis sūnus Rocco laiko džino butelį.

Atlikėja netrukus paaiškino, kad tai tebuvo pokštas. "Grammy" ceremoniją su ryškiausiomis muzikos pasaulio žvaigždėmis šį penktadienį, sausio 31-ąją, rodys "Lietuvos ryto" televizija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.