Manekenė K.Moss - kiaušinio trynio geltonumo plaukais

Atsižvelgiant į manekenės Kate Moss draugystę su mados namais „Alexander McQueen“, mažų mažiausiai keista, kad ji niekada su jais nebendradarbiavo. Šiais metais jie nusprendė tai ištaisyti - iš šiltojo sezono „Alexander McQueen“ kolekcijos reklaminių plakatų žvelgs ne kas kitas, o Kate.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 27, 2014, 8:30 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 1:04 AM

Stevenui Kleinui manekenė pozavo apsirengusi odiniais rūbais. Gladiatorišką Kate išvaizdą pabrėžė aukso spalvos apyrankės ant rankų. Tačiau bene labiausiai dėmesį traukia geltoni K.Moss plaukai ir lėlė, aprengta taip pat, kaip garsioji manekenė.

Tiesa, trumpi ir neįprasta spalva nudažyti modelio plaukai jau seniai nebėra naujiena. Vis dėlto fotografui S.Kleinui labai patinka toks manekenių įvaizdis. Štai per šiųmetę mados namų „Balenciaga“ reklaminę kampaniją jis uždėjo trumpų plaukų peruką manekenei Daria Werbowy. Vienintelis Kate ir Daria perukų skirtumas – jo spalva. Tad ne veltui stileivos jau ėmė spėlioti, kad perukas paprasčiausiai buvo perdažytas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.