Stilingiausi „Grammy“ apdovanojimų drabužiai

Pirmadienio rytą (Lietuvos laiku) pasibaigę „Grammy“ muzikos apdovanojimai žavėjo ne tik pasirodymais scenoje. Gausybė muzikos žvaigždžių raudonuoju kilimu žengė pasipuošusios dailiausiomis savo suknelėmis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-01-27 12:18, atnaujinta 2018-02-17 01:41

Dainininkė Taylor Swift pasirinko blizgančią „Gucci“ suknelę. O jos kolegė Beyonce su „Michael Costello“ suknele traukė visų dėmesį.

Dainininkės Katy Perry pasirinkimas – natomis išpiešta „Valentino“ suknelė iš naujausios aukštosios mados kolekcijos – puikiai tiko muzikos apdovanojimams.

Atlikėja Alicia Keys vilkėjo „Armani Privé“ suknią, o visuomenės veikėja Paris Hilton figūrą pabrėžė „House of Milani“ kūrinys.

Nėštumą dainininkė Ciara pabrėžė su aptempta „Emilio Pucci“ suknele, o atlikėja Pink pasirinko australų dizainerės Johannos Johnson suknelę.

Netrūko ir vyriškus kostiumus pasirinkusių moterų. Štai dainininkė Madona ir jos sūnus Davidas vilkėjo dizainerio Ralpho Laureno kūrinius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.