„Grammy“ stiliaus hitas – dainininko Ph.Williamso skrybėlės

Ant sekmadienį Los Andžele surengtos „Grammy“ apdovanojimų ceremonijos raudonojo kilimo buvo daug įspūdingų kostiumų ir suknelių. Tačiau didžiąją dalį mados reporterių ir interneto auditorijos dėmesio netikėtai pasiglemžė amerikiečių dainininkas Pharrellas Williamsas – jo dėvėtos didelės skrybėlės tapo daugybės pokštų ir diskusijų objektu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 28, 2014, 2:38 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 12:18 AM

40-metis atlikėjas dėmesį patraukė dar ant raudonojo kilimo – prie sportinio džemperio priderino rudą skrybėlę, kuri atrodė kiek per didelė jo galvai.

Dainininkas sulaukė daugybės klausimų dėl savo galvos apdangalo, tačiau tik mįslingai šypsojosi.

Žiūrovai iškart pastebėjo, kad atlikėjas su šia skrybėle atrodo panašus į meškiną Smokey – JAV ant plakatų, raginančių užkirsti kelią gaisrams miškuose, spausdinamą personažą.

Uolesni netrukus pasirausė internete ir atrado, kad ši skrybėlė labai primena galvos apdangalą iš dizainerės Vivienne Westwood 1982-aisiais pristatytos kolekcijos.

Eidamas į sceną su grupe „Daft Punk“, Pharrellas pasikeitė skrybėlę – užsimaukšlino kitą, su kuria buvo panašus į policijos šerifą.

Tačiau eidamas atsiimti apdovanojimų (jo balsas skamba Metų įrašu paskelbtoje „Daft Punk“ dainoje „Get Lucky“) Ph.Williamsas vėl užsidėjo tą pačią skrybėlę, su kuria puikavosi ant raudonojo kilimo.

Interneto vartotojai tiesiog pašėlo – akimirksniu atsirado dešimtys svetainių ir paskyrų socialiniuose tinkluose, kuriose diskutuojama apie Pharrello skrybėlės ir kuriami juokingi fotomontažai su jomis. Pašaipūnai sulaukė didelio interneto lankytojų antplūdžio.

Dainininkas lyginamas ir su serialo „Simpsonai“ veikėjais, ir su animacinių filmų personažais.

Pats Ph.Williamsas tik džiaugiasi tokiu dėmesiu. Dar ir todėl, kad skrybėlę jis dėvi naujausiame savo vaizdo klipe „Happy“, kuris dėl to sulaukė daugybės peržiūrų. "Grammy" ceremoniją sausio 31-osios vakarą rodys "Lietuvos ryto" televizija.

Vaizdo klipą, kuriame Ph.Williamsas demonstruoja naująjį stiliaus hitą, siūlome įvertinti ir lrytas.lt skaitytojams:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.